« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Тръмп може да уволни директора на ЦРУ и министъра на отбраната след изборите

  • 26 Окт 2020
Американският президент планира да освободи Джина Хаспъл и Марк Еспер, ако бъде преизбран за държавен глава. Това съобщи порталът „Аксиос“, позовавайки се на източници от Белия дом. Според един от тях директорът на ЦРУ Хаспъл „възприемала работата си като манипулация на хора и резултати“, което според някои е подозрително. Що се отнася до Еспер, „Аксиос“ отбелязва, че отношенията му с Тръмп се влошават, след като Еспър се противопоставил на изпращането на редовни войски за разгонване на протестите, избухнали в градовете на страната след смъртта в края на май на афроамериканеца Джордж Флойд в Минеаполис, Минесота. Според един от източниците на портала министърът на отбраната е помолил президента да не го уволнява до изборите. Друг източник отбелязва, че желаещите да заемат позицията на Еспер в Пентагона могат умишлено да се опитат да подкопаят репутацията му. Събеседниците на „Аксиос“ потвърдиха информацията, публикувана по-рано от „Вашингтон пост“ за евентуалното уволнение на ръководителя на Федералното бюро за разследвания Кристофър Рей и главния прокурор Уилям Бар поради факта, че „те не започнали разследване на кандидата за президент от Демократическата партия Джоузеф Байдън и неговия син Хънтър”.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 201
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 234
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 186
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 231
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 201
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.