Politico разкри нов заговор на Сорос срещу Тръмп

Джордж Сорос и други заможни либерали, които похарчиха десетки милиони долари, опитвайки се да помогнат за избирането на Хилари Клинтън за президент на САЩ, проведоха тридневна среща при закрити врати за пренасочване на големите пари срещу Доналд Тръмп, съобщава Politico, цитиран от БГНЕС. Конференцията е започнала в неделя във вашингтонския хотел „Мандарин Ориентал“. Събитието е спонсорирано от влиятелния донорски клуб „Съюз за демокрация“. В конференцията участват лидери на повечето водещи съюзи и либерални групи, както и известни лица от левицата като лидера на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси, сенаторa Елизабет Уорън и Кейт Елисън. Срещата е първото голямо събиране на институционалната левица след шокиращата победа на Тръмп над Хилъри Клинтън в президентските избори от миналата седмица, и, ако дневният ред е някакъв показател,либералите планират пълна окопна война срещу Тръмп от първия ден. Някои сесии се занимават с подготовка за изборите през 2017 г. и 2018 г., докато други се фокусират върху осуетяването 100-дневния план на новоизбрания президент на Тръмп. Този план в дневния ред е наречен "ужасяваща атака срещу постиженията на президента Обама - и нашата прогресивна визия за справедлива и честна нация". http://www.blitz.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ЗАПОЧНА ТРЕТИ ЕТАП ОТ ОБНОВЯВАНЕТО НА ПЪТ BGS1033 - ОТ БЪЛГАРОВО КЪМ МАГИСТРАЛАТА

  • 29 Мар 2024
  • 66
Започна трети етап от проекта за обновяване на път BGS1033.

На 1 април ще чуете сирените

  • 29 Мар 2024
  • 74
На 01.04.2024г. от 11.00ч. ще се проведе тренировка по ранно предупреждение и оповестяване на населението при бедствия и за въздушна опасност.

КОРАБЪТ „БУРГУС“ ЩЕ ПЛАВА ДО ОСТРОВ СВЕТА АНАСТАСИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА, ВИЖТЕ КАК ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ПЪТУВАНЕ

  • 29 Мар 2024
  • 86
Ако за едни наближават обичайните почивни дни, то за други се задава дългоочаквана априлска ваканция.

НОИ стартира програмата за профилактика и рехабилитация за 2024 г.

  • 29 Мар 2024
  • 91
т 29 март т.г. започва изпълнението на програмата за профилактика и рехабилитация за 2024 г., като са подписани договорите с 21 юридически лица за общо 50 заведения, изпълнители на програмата.

Исторически музей – Поморие кани децата на приключение с търсене на съкровища и интересна беседа

  • 29 Мар 2024
  • 84
На 06.04.2024 г. /събота/ от 14.00 часа Исторически музей – Поморие кани децата, които се интересуват от история, на истинско приключение: