Кой стои зад коронавируса?

Това е главният здравен консултант на Белия дом Антъни Фаучи. Според журналистическо разследване след избухването на пандемията, основната му задача е била да заличи следите си към лабораторията в Ухан. Друга стъпка, в която го уличават е, че е водил необяснимо продължителни разговори с Бил Гейтс.Това разкрива Такър Карлсън от „Фокс нюз“, след като с колегите си е прегледал хилядите страници с писма от служебната поща на Фаучи, които изтекоха тази седмица. Целта на доктора е била никой в света да не се усъмни, че вирусът може да е плъзнал от лабораторията. А причината – понеже той самият е бил свързан с нея, като е финансирал разработването на коронавируси, подобни на сегашния ковид, и начините как да се увеличи тяхната заразяемост. Либералните медии премълчаха скандала с имейлите или го отметнаха с неглижиращи заглавия. Те мълчат за него и до момента Човекът от китайска страна за свръзка с американците била д-р Ши Шън-ли. Тя е известна с прозвището си „жената прилеп“, идващо от нейните основни занимания – доразработването на вирусите, с които се заразяват прилепите.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Пригответе се за незабравимо парти на SPICE Music Festival в Бургас!

  • 24 Юни 2021
  • 31
Пригответе се за незабравимо парти на SPICE Music Festival в Бургас! Leeroy Thornhill е един от основателите на Prodigy, но след 10 години в групата, множество световни хитове и турнета, започва соловата си кариера като диджей и продуцент.

„Лято без наркотици, купон за всички ученици!“

  • 24 Юни 2021
  • 39
„Лято без наркотици, купон за всички ученици!“ е надсловът на няколко събития, с които в Бургас ще бъде отбелязан 26 юни - Международен ден за борба с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици.

Нов паркинг в к-с Зорница

  • 24 Юни 2021
  • 41
Завършиха новия паркинг зад бл. 47 в к-с „Зорница“. Неговите жители се възползваха от програмата „Моят квартал, моят град, моята улица“, инициирана от кмета Димитър Николов, и бяха много настоятелни в искането край сградата да се реализира именно такъв проект.

"Триатлон Бургас" ще се проведе този уикенд

  • 24 Юни 2021
  • 34
Един от най-успешните ни олимпийци Евгения Раданова, която е и световна шампионка и седемкратна европейска шампионка по шортрек, световният рекордьор по 12-часово непрекъснато плуване в 50-метров басейн Цанко Цанков и ултрамаратонецът Красимир Георгиев ще се включат в държавното първенство спринтова дистанция „Триатлон Бургас 2021“, което ще се проведе през уикенда.

Има свободни места в програмата "Асистентска подкрепа"

  • 24 Юни 2021
  • 41
Все още има свободни места за потребители и социални асистенти на най-новата общинска социална услуга „Асистентска подкрепа“ на Домашен социален патронаж Бургас. Това е специализирана социална услуга, която включва ежедневна почасова подкрепа в домашна среда на лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване, които нямат определена по съответния ред степен на намалена работоспособност, деца с трайни увреждания и пълнолетни лица с трайни увреждания с определена чужда помощ.