« януари 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Българка проби на Мис Свят с песен, майстор е на каратето и кикбокса

„Заложих на английски език. Все още се колебая за финалното изпълнение. Зная, че трудно се печелят симпатии на финал, когато решиш да пееш на родния си език. Мисля си, че си заслужава рискът, за да покажа на света образец на прекрасния ни фолклор“, коментира Добрева. В момента красавицата е в Пуерто Рико, където ще се проведе награждаването на 16 декември. „Започнаха фотосесиите, официалните срещи и надпреварите... Откровено казано нямах очаквания. Когато се свързаха с мен, бях много щастлива. Видях във Фейсбук, че е обявен онлайн конкурс поради COVID-19. Ако не ме лъже паметта, изпратих свои снимки и информация за самата себе си в началото на месец септември. На 13 октомври получих обаждане, че съм избрана да представлявам страната на „Мис Свят 2021“. Трябваше спешно да пътувам до София. За по-малко от седмица трябваше да се подготвят видеовизитки, представителни фотосесии, да се попълват купища документи. Посолството на САЩ не работеше с граждани. За този период от време сънят не достигаше. Дните ми преминаваха в пътувания между Варна и София“, допълва красавицата. Любопитна подробност е, че в подготовката си за конкурса Добрева не спазва строга диета. Тренира активно киокушин карате и кикбокс. При всяка възможност посещава тенис кортовете, а сред любимите, но не често срещани занимания, се нарежда още плуването.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

Най-четени

Природозащитник: Ценни природни местообитания в "Айтоска планина" са под заплаха

  • 19 Ян 2022
  • 150
Ценни природни местообитания в защитена зона "Айтоска планина" са под заплаха, алармират от коалиция „За да остане природа в България“ По техни данни две фирми са внесли инвестиционно предложение за изграждане на фотоволтаичен парк на територия от 140 хектара в защитена зона "Айтоска планина".

Танцова формация "Петлите" ще отбележи своята 15 – годишнина с концерт – спектакъл

  • 19 Ян 2022
  • 126
Танцова формация "Петлите" ще отбележи своята 15 – годишнина с концерт – спектакъл през пролетта. Той ще събере участници, приятели и спомоществователи на формацията в емоционална среща, съобщи създателят и ръководителят й Георги Димитров:

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова положиха клетва за втория си мандат

  • 19 Ян 2022
  • 133
С тържествена церемония президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова положиха клетва за втория си мандат пред Народното събрание. Двамата ще встъпят в длъжност на 22 януари.

Глобяват строителите на магистрала „Европа“ заради лоша организация на движението

  • 19 Ян 2022
  • 129
Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов разпореди проверката на участъка, след като получи десетки сигнали от граждани за безобразния начин, по който е организирано движението.

Внедряват мерки за енергийна ефективност в сградата на ТД на НАП

  • 19 Ян 2022
  • 135
С доказания си административен капацитет Община Бургас помага и на други институции в Бургас да се модернизират с европейско финансиране. През 2020 г. тя подготви и участва в реализацията на проект за обновяване на сградата на Пожарната. В момента същото се случва с високата сграда на ТД на НАП.