« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Милиони се харчат за нежелани подаръци по Коледа

Най-често подаряваният нехаресван подарък се оказват дрехите (посочени от 43% от потребителите), 20% – стоки за дома, 12% – козметика и парфюми. Когато получат нежелан продукт, 31% от хората го запазват, но не го ползват, 31% – решават да го подарят на приятел, 20% – да го разменят, 7% – го продават, а 4% – го изхвърлят или връщат (пак 4%). С наближаването на края на годината, светът отново е завладян от коледно настроение, а потребителите са в трескаво търсене на перфектния подарък за любимите хора. Най-бързо развиващата се в света beauty-tech марка FOREO е подготвила специален коледен списък с идеи за премиум подаръци за грижа за кожата, за да улесни пазаруващите. Благодарение на този списък, всеки може да се превърне в любимия на всички Дядо Коледа тази година и да обере овациите като подари модерни подаръци, които ще бъдат ценени дълго след Коледа! „Цели 15,2 милиарда долара са „хвърляни на вятъра“ за нежелани подаръци всяка година само в САЩ, което е наистина стряскаща статистика. Ние от FOREO сме много горди, че процентът на върнатите наши стоки никога не е надминавал 1%. Когато става въпрос за изкуството на подаряване на подаръци, всичко е въпрос на персонализация, а с FOREO тя е гарантирана. Освен това, нашите подаръци са направени така, че да издържат много години, отговаряйки на очакванията на клиентите, но и намалявайки генерирането на отпадъци“, коментира Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO. Тази година се очаква купувачите в САЩ да похарчат 1,3 трилиона долара, сравнено с британците, които се смята, че ще похарчат 113 милиарда долара, а това прави Коледа най-големият шопинг празник на годината. Независимо от бюджета, който сте задели за подаръци за любимите си хора тази Коледа, е важно да имате предвид, че настоящата криза с недостига на чипове засяга производството на традиционно най-желаните коледни подаръци като компютри, таблети и игрови конзоли. Затова е най-добре да започнете да пазарувате за Коледа веднага, за да сте сигурни, че ще успеете да си осигурите подаръците, които сте си набелязали и които вашите приятели и семейство ще харесат и няма да помислят да върнат или изхвърлят.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 302
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 377
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 277
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 359
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 312
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.