« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Тези 6 храни може да изчистят никотина от телата ви

Пушите ли или не сте бивш пушач? Тези храни ще ви помогнат да се отървете от никотина във вашата система. Никотинът е едно от най-мощните вещества в цигарите, към който милиони хора са пристрастени. Ето някои съвети как да прочистите вашата система и тяло от никотина, така че да можете напълно да се откажете от пушенето на цигари и да поправите щетите от тях, нанесени на сърцето, белите дробове и черния дроб. Пушенето е вредно за здравето! Ние всички сме наясно с това, но за някои е доста трудно да се прекъсне този навик. Никотинът предизвиква бързо повишаване на кръвното налягане и сериозно увреждане на белите дробове. Освен това, дори и да спрете да пушите, ефектът от никотина ще продължи с години. Тези 6 невероятни храни ще почистят никотина от вашето тяло Броколи Съдържат високи нива на витамини В5 и С. Подържат метаболиза. Съдържат вещество, което предпазва белите дробове от щети, свързани с токсините. Сок от моркови Ако пушите, тогава трябва да знаете, че всеки път, когато запалите цигара никотинът остава в тялото ви в продължение на три дни. Никотинът също вреди и на кожата. Сокът от моркови е добър за кожата, защото  е богат на витамини A, C, K и B, които са доказали своята ефективност в премахването на никотина от организма. Портокали Портокаловият сок е богат на витамин C. Редовната консумация на портокали ще засили вашия метаболизъм и ще облекчи стреса. Вода Никотинът дехидратира тялото, така че пиенето на вода, ще ви рехидратира. 8-12 чаши дневно се препоръчват за всички. Водата трябва за промиване на токсините от тялото, чрез кожата. Спанак Спанакът е един от най-здравословните зеленчуци, защото е богат не само на витамини, но също така съдържа голямо количество фолиева киселина. Киви Този плод помага да се премахне никотинът от организма и да се попълнят витамини A, C и E, които намаляват при пушенето. Съвети: 1. Водата премахва никотина от тялото. Пийте много филтрирана или бутилирана вода, 8-10 чаши  на ден. Добавете малко лимон или лимонов сок, който също ще очисти вашата система от никотина. 2. Коензим Q-10 предпазва клетките на белите дробове и сърцето, които са повредени от тютюнопушене и никотин в кръвта. 3. Никотинът изтощава витамините на тялото. Добре е да се взема добавка витамин C и да се ядат храни с високо съдържание на витамин C. http://chujdozemec.com

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 168
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 186
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 155
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 189
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 163
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.