« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Панайот Рейзи отхвърли обвиненията за присвояване на средства

В пауза по делото на репортерски въпрос как приема обвиненията на прокуратурата за схема с фалшиви ремонти, Панайот Рейзи отговори: „Нали чухте вътре, бе, какво да ви кажа?“ Екскметът не желаеше да коментира темата пред журналистите: „Не искам да ви кажа нищо сега. Ако искам, ще ви кажа.“ След настояванията на репортерите той все пак добави: „Нали чухте вътре какво каза моята защита – че всичко е направено и няма никакво основание прокуратурата. Иска да върнат нещата обратно, в начално положение.“На питане как приема обвиненията, Панайот Рейзи отговори: „Времето ще го покаже. Аз какво да кажа сега, в съда сме вече, има дело. Толкова.“ След коментар на репортер на „Флагман“, че звучи доста елементарна кражбата, Рейзи каза: „Ами елементарна е бе, господине. Всичко е поръчка, не виждате ли? Сега какво да говоря повече?“ На въпрос от кого е поръчката, екскметът отговори: „От... някой си, де да знам. Не мога да кажа, ве.“ А след питане дали е от главния прокурор, Рейзи заяви: „Главният прокурор изобщо не беше главен прокурор, когато започнаха нещата. Няма значение.“ Има ли длъжностно присвояване или не? „Разбира се, че няма, отсече Рейзи: - Как да стане? Извършено е цялото строителство и аз да взема парите – как да стане, бихте ли ми казали? За 2 милиона е извършено строителство, как да взема аз 2 милиона? На този въпрос ми отговорете и спираме коментарите.“ На въпроса дали строителството е реално извършено, Панайот Рейзи отговори: „Е, добре, бе, ще дойдете на другото дело пак, ще видите!“ След питане чии са фирмите и дали са на социално слаби (както твърди прокуратурата), Рейзи отсече: „Не мога да ви кажа. Няма социално слаби, всичко е о'кей. Благодаря ви!“

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Изготвен е проект на актуализирана Методика за удостоверяване на съответствието на машините за гласуване за изборите на 09 юни 2024 г.

  • 02 Май 2024
  • 138
Министерството на електронното управление публикува за обществено обсъждане проект на актуализирана Методиката за удостоверяване на съответствието на доставения тип техническо устройство за машинно гласуване с изискванията по чл. 213, ал. 3 от Изборния кодекс и изискванията на техническата спецификация.

На 6 май отбелязваме Деня на храбростта и празник на Българската армия

  • 02 Май 2024
  • 157
Денят на храбростта и празникът на Българската армия на 6 май в София ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена и знамената-светини.

До края на 2025 година се очаква България да се присъедини към ОИСР

  • 02 Май 2024
  • 160
За първи път България има конкретен срок за присъединяването си към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).

Салдото по консолидираната фискална програма към края на месец април 2024 г. се очаква да бъде превишение на приходите над разходите в размер на над 600 млн. лева

  • 02 Май 2024
  • 159
На база на предварителни данни и оценки се очаква бюджетното салдо по консолидираната фискална програма (КФП) към края на месец април 2024 г. да бъде излишък в размер на 0,6 млрд. лв. (0,3 % от прогнозния БВП).

Предотвратено нарушение в резултат на продължаващата съвместна операция на МВР, Агенция „Митници“ и НАП по границите

  • 02 Май 2024
  • 167
При проверка в района на Дунав мост – Видин са задържани над 756 000 заготовки за кутии за фалшиви цигари.