« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

"Обичам Бургас" - тази събота, в летния театър

Много настроение и най-добрите бургаски изпълнители ви очакват тази събота от 20.00 часа в Летния театър, за да изпратим заедно лятото с емоционалния концерт “Обичам Бургас“.На сцената ще излязат Тони Димитрова, Стефан Илчев, „Петте сезона“, Кристина Дончева, Мария Цветкова, Дражо Бошнаков, Ажда Чаушева, дует „Бургас“, „Фортисимо“, Стефка Емилова, Яни Николов, Кристиан Грънчаров, Мария Гогушева, вокална формация "Морски песъчинки" и детска вокална група "Изгревчета".Изключително атрактивният и колоритен спектакъл е вдъхновен от любовта и каузата да си бургазлия и е своеобразен финал на бургаското културно лято.От сцената ще звучат най-големите хитове на бургаските звезди и стихове на обичани поети, които носят емоцията на Бургас и огромната и цветна душа на бургазлията. Билети могат да се закупят от каса „Часовника“ и на място в деня на концерта.  Всички песни са режисирани със специална хореография, за която ще се погрижат танцова формация „Expose Team” и „XNRG crew”, Клуб по спортни танци „Бургас 1975“, Клуб по спортна акробатика „Нефтохимик – 2011“.Спектакълът ще бъде изключително зрелищен с впечатляващо светлинно шоу.Всеки гост на Летния театър по традиция ще получи своето знаменце с надпис „Обичам Бургас“. Публиката ще бъде участник в спектакъла.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

БОЖАНА СЛАВКОВА С НОВА АРТ ИНСТАЛАЦИЯ В БУРГАС

  • 07 Май 2024
  • 33
Божана Славкова, създателката на еко арт инсталациите „Прегърната природа“ и „Промените си ти“, ще постави новата си инсталация „Форма на свобода“ в Младежкия международен център.

BRAVE CF С ПЪРВО В ИСТОРИЯТА СИ СЪБИТИЕ В БЪЛГАРИЯ – ДОМАКИН Е БУРГАС

  • 07 Май 2024
  • 38
Една от най-големите световни ММА организации BRAVE Combat Federation идва в България. Първото й гостуване тук ще се случи на 24 август в Бургас, като събитието ще стане факт, след като президентът на организацията Мохамед Шахид бе на посещение в града по покана на кмета Димитър Николов.

От днес влизат в сила новите цени за пътуване с влак, увеличението е средно с 20%

  • 07 Май 2024
  • 44
От днес "Българските държавни железници“ (БДЖ) променят цените на билетите за пътуване с влак заради драстичното увеличаване на разходите на дружеството през последните няколко години, съобщиха от пресцентъра на националния железопътен превозвач. Увеличението ще бъде средно с 20%.

Темата на Met Gala 2024 „Спящите красавици: Пробуждане на модата“

  • 07 Май 2024
  • 56
Памела Андерсън никога не е мислила, че ще отиде на Met Gala. Но тази вечер тя направи първата си поява на килима в рокля на Оскар де ла Рента.

Отбелязваме международния ден на радиото и телевизията

  • 07 Май 2024
  • 68
7 май е Ден на радиото и телевизията, който се отбелязва в България и Русия.