« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Утре засаждаме живите коледни елхички

Утре, събота, всички, които имат живи елхички от Коледа могат да ги засадят в акцията на “Зелена Странджа”. Тя ще се проведе в двора на иновативната гимназия по компютърни науки в квартал Меден Рудник. Сдружението организира следколедното залесяване за четвърта поредна година. Вчера беше организирана първата акция и в Поморие.Три бяха живите коледни дръвчета, които бяха засадени в двора на детска градина в Поморие. Ефектът обаче ще е най вече в образователния ефект за децата, посочи Владимир Димитров от сдружение Зелена Странджа. На утрешното залесяване в Бургас очакваме много повече хора - каза той. След като бъдат засадени елхичките ще изискват нашата грижа и любов още дълго време - допълни Владимир Димитров. Те трябва да се поливат по често, ако времето е сухо, а това лято приз юли и август всяка седмица. Тази грижа ще е докато дървото пусне по -дълбоки корени и тогава ще може вече да оцелява само. Повечето дръвчета имат шанс да пораснат - посочи още Владимир Димитров.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Кметът на Айтос подписа договора за шест големи нови проекта на общината

  • 17 Май 2024
  • 32
Кметът на Айтос Васил Едрев замина се срещна с министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова. Причина за визитата му е подписване на споразумение за финансиране на последните два от общо шестте големи проекта на Общината, одобрени и разписани в Инвестиционната програма на държавен бюджет-2024. 

Община Созопол получи грамота на Международно туристическо изложение

  • 17 Май 2024
  • 58
Община Созопол получи грамота за много добро представяне на 19-тото издание на Международното туристическо изложение "Уикенд туризъм", което за поредна година събира в град Русе представители на бизнеса, сдружения, занаятчийски камари, музеи и дестинации.

Щастливец от Велико Търново спечели над 10 милиона лева - вторият най-голям джакпот в историята от игрите на Спорт Тото

  • 17 Май 2024
  • 90
Броени дни, след като отбелязахме 67 години от основаването на Българския спортен тотализатор, станахме свидетели на още едно знаменателно събитие – легендарната игра „Тото 2 – 6/49“ излъчи най-новия тото милионер, който спечели втория по големина джакпот в историята на игрите на късмета у нас.