« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Дългоочаквана премиера на видеото към песента „Остани“

На откриването на 37-то издание на Националната изложба на цветя „Флора Бургас“. Мария Мутафчиева, Тони Димитров и RIA ще представят лично песента и клипа към нея. „Остани“ вече покори върховете на най-престижните музикални класации в България. Мери пише песента, провокирана от съвремието ни. „Създадохме нещо наистина ново във вокално отношение. Още докато слушах китарния риф на Миро, си представях характерната бленда на Тони Димитрова – като украшение и контраст на моята меланхолия. За да е всичко още по-красиво, добавихме и гласа на RIA в нашия дует. За представянето в Бургас сме подготвили специална версия на песента. Благодарни сме на Общината за съфинансирането на видеото! Работихме с творческия тандем Васил Стефанов / Стефка Николова. Снимахме на култови за града места и на още няколко интересни дестинации. Любопитна съм каква ще е реакцията на публиката, когато види цялата история!“, разказва Мария Мутафчиева. Тони Димитрова споделя: “Благодаря ви, Мери и Миро, за чудната песен! Благодаря на RIA за красивия й чист глас! Благодаря на всички, които вярват в нас и ни подкрепят, на Васко и Стефи, че обличат песните ни с живот, на моите скъпи приятели Митко, Жоро и Петьо, и на всички познати и непознати рибари от Рибарското селище за това, че са големи човеци и приятели! Това е щастие! Обичам ви!“ „Благодарна съм за възможността да се включа в „Остани“! Пожелавам успех на песента и видеоклипа! Нямам търпение да се видим на 29 април, Бургас!“, добавя RIA. Можете да чуете „Остани“ на всички музикални платформи в Интернет: https://lnk.to/-Ostani

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Китайският президент Си Дзинпин постила червения килим за близкия приятел Путин в силна демонстрация на единство

  • 16 Май 2024
  • 177
Китайският лидер Си Дзинпин и руският президент Владимир Путин обещаха да задълбочат стратегическото си партньорство в Пекин в четвъртък, в ярко доказателство за нарастващото им съгласуване.

Областният управител проф. Мария Нейкова връчи почетни грамота и знак на екипа на детска градина „Златното ключе“

  • 16 Май 2024
  • 176
Областният управител проф. Мария Нейкова връчи почетни грамота и знак на екипа на детска градина „Златното ключе“, която празнува своята 40-годишнина.

Здравейте, маестро Стефан Диомов! Как сте, добре ли я карате?

  • 16 Май 2024
  • 160
С тези думи децата от НБУ Михаил Лъкатник приветсваха г-н Диомов, който им беше на гости по инициативата на г-жа Миглена Спасова: "Добрият пример".

ЗАПОЧВА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА РЕТРО ВЛАКА, КОЙТО ПРИСТИГА В КАЗАНЛЪК ЗА ПРАЗНИКА НА РОЗАТА

  • 16 Май 2024
  • 177
От днес можете да закупите Вашите двупосочни билети Филипово-Казанлък-Филипово за влака с парен локомотив, който ще пристигне в града на розите на 31.05.2024 г. и отпътува обратно на 01.06.2024 г.

В 759 УЧИЛИЩА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ МАТУРА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

  • 16 Май 2024
  • 149
В 759 училища и 4 185 зали в страната ще се проведе утрешният държавен зрелостен изпит по български език и литература.