« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Общината ще обнови пешеходната част на ул. „Георги Кирков“

В годините на късния социализъм тя бе една от най-популярните дестинации в града – заради големия магазин за обувки, детския фризьорски салон и сладкарница „Детски свят“, известна със своите пасти „Мелничка“ и декоративното езерце с живи рибки. С днешна дата амортизацията се е отразила на настилките и цялостния вид на уличката. Община Бургас предупреди ВиК, че има намерение да я ремонтира и държавното дружество вече работи на терен по своята част – подмяна на старите тръби. След това ще стартира същинската реконструкция. Общината предвижда тази част от улицата да си остане затворена за автомобили. Ще бъдат монтирани нови настилки, включително паваж. Ще има много зеленина и ново осветление. През последните години Община Бургас обнови почти всички малки улички около главните пешеходни „Александровска“ и „Богориди“. Тя продължава да разчита на партньорство с местния бизнес, което да направи градския център още по-интересен и посещаван, по примера на „Капана“ в Пловдив.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Кметът на Айтос подписа договора за шест големи нови проекта на общината

  • 17 Май 2024
  • 31
Кметът на Айтос Васил Едрев замина се срещна с министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова. Причина за визитата му е подписване на споразумение за финансиране на последните два от общо шестте големи проекта на Общината, одобрени и разписани в Инвестиционната програма на държавен бюджет-2024. 

Община Созопол получи грамота на Международно туристическо изложение

  • 17 Май 2024
  • 57
Община Созопол получи грамота за много добро представяне на 19-тото издание на Международното туристическо изложение "Уикенд туризъм", което за поредна година събира в град Русе представители на бизнеса, сдружения, занаятчийски камари, музеи и дестинации.

Щастливец от Велико Търново спечели над 10 милиона лева - вторият най-голям джакпот в историята от игрите на Спорт Тото

  • 17 Май 2024
  • 90
Броени дни, след като отбелязахме 67 години от основаването на Българския спортен тотализатор, станахме свидетели на още едно знаменателно събитие – легендарната игра „Тото 2 – 6/49“ излъчи най-новия тото милионер, който спечели втория по големина джакпот в историята на игрите на късмета у нас.