« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Отборът победител в "Предизвикателството" ще спечели 1000 лева – това може да си ти

След успешния старт на „Предизвикателството” през май, Бургас се подготвя за домакинство на неговото второ издание. То ще потопи участниците в света на документалното кино. От 15 до 17 септември в Културен дом НХК всички киноентусиасти между 16 и 25 години ще имат възможност да научат тайните на документалния разказ и да вдъхнат живот на историите, които ги вълнуват. Участниците ще се включат в майсторски класове, водени от професионалисти в киноиндустрията, сред които Димитър Стоянович, Кристина Верославова, Николай Мутафчиев и Лъчезар Аврамов. Класовете ще обхванат различните модули - кинорежисура, продуцентство, сценарно писане и актьорско майсторство. Но това не е всичко! След класовете започва истинското предизвикателство. Отборите ще имат за задача да създадат документален късометражен филм само за 24 часа. Всеки отбор, успял да приключи снимачния процес навреме, ще има възможност да представи своя филм пред публика. Наградите ще бъдат обявени по време на официалното откриване на Международния фестивал за историческо документално кино DOCK на 17 септември. Отборът победител ще спечели голямата награда от 1000 лева, осигурена от NESCAFÉ 3in1. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас. Не пропускайте тази невероятна възможност да се учите от професионалисти и да предизвикате себе си. За повече информация и регистрация, посетете: https://www.artefactcreations.eu/bg/the-dare-film-challenge

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Край лековитото аязмо на Крушевец раздадоха курбан в деня на Св. Петка

  • 10 Май 2024
  • 52
Край лековитото аязмо на Крушевец раздадоха курбан в деня на Св. Петка

ТД "Насам-Натам" И Община Царево СЪС СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВЪЖЕНИЯТ МОСТ В СЕЛО КОСТИ.

  • 10 Май 2024
  • 54
Поредната съвместна инициатива с Община Царево е в ход- въжения мост в с. Кости да бъде ремонтиран.

Днес започва първият по рода си фестивал, насочен към младите почитатели на класическата музика

  • 10 Май 2024
  • 61
Днес започва първият по рода си фестивал, насочен към младите почитатели на класическата музика. "СОЛиСиМи – Младежки музикални дни" е проект, разработен от Фондация „Солинария“ и финансиран по Програма „Създаване“ на Национален фонд „Култура“. Проектът включва три концерта, които ще се състоят на 10, 11 и 12 май в Културен дом НХК.

Областният управител проф. Мария Нейкова отличи с почетен знак и грамота СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Карнобат, което отбелязва своята 160- годишнина.

  • 10 Май 2024
  • 57
Областният управител проф. Мария Нейкова отличи с почетен знак и грамота СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Карнобат, което отбелязва своята 160- годишнина.

НАПУСНА НИ ДОАЙЕНЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ БАЛЕТ ПРОФ. ПЕТЪР ЛУКАНОВ

  • 10 Май 2024
  • 63
Проф. Петър Луканов е дългогодишен солист, хореограф-постановчик и педагог, създател е на повече от 80 балетни постановки, 35 танцови миниатюри и е автор на танцовите фрагменти за някои от най-впечатляващите оперни продукции на сцените на българските оперни театри.