« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Златни медали за всички участници в националния турнир „Футболни Звезди на България“

Всички отбори получиха купи, грамоти и медали от организаторите ДФК „Звездичка“ и Община Бургас . Отборите бяха наградени от зам.-кмета по спорта Манол Тодоров, Явор Костов - член на постоянната комисия по спорт деца и младежки дейности, и Петър Алексиев - директор на ДФК „Звездичка“. Надпреварата бе изключително оспорвана, имаше много двубои, които се решиха след изпълнение да дузпи. Отборите показаха красив футбол, характер, желание за победа и най- важното показаха уважение между клубовете, феърплей, който е за пример. При родените 2012 г. шампион на турнира е отборът на „Сливен“ с треньор Красимир Митев. Втори е „Локомотив“ Мездра с треньор Стоян Стоянов. Другите участници в този набор бяха „Фратрия“ Варна, „Арда“ Кърджали, „Спартак“ Варна, „Черноморец“ Бургас, „Звезденбург“ Бургас. Индивидуални награди получиха: Алекси Герджиков за най-добър вратар в турнира (отбор „Спартак“ Варна) Илиан Стойчев за най-добър защитник в турнира (отбор „Сливен“) Асен Асенов за най-добър халф в турнира (отбор „Локомотив“ Мездра ) Стоян Маринов за най-добър нападател в турнира (отбор „Фратрия“ Варна) Кристиян Хаджиев за най полезен играч в турнира (отбор „Арда“ Кърджали) При родените 2013 г. шампион на турнира е „Звезденбург“ Бургас с треньор Цветозар Манолов, Втори е „Спартак“ Варна с треньор Васко Боев. Другите участници в този набор бяха: „Нефтохимик“, „Черноморец“, „Звездичка“, „Спартак“ Варна (2), „Доростол“ Силистра и „Динамо“ Варна. Индивидуални награди получиха: Стефан Грънчаров за най-добър вратар в турнира (отбор „Звезденбург“) Тихомир Добрев за най-добър защитник в турнира (отбор „Нефтохимик“) Цветомир Цонков за най-добър халф в турнира (отбор „Черноморец“) Пламен Илиев за най-добър нападател в турнира (отбор „Спартак“ Варна) Павел Иванов за най полезен играч в турнира (отбор „Звезденбург“) При родените 2014 г. турнира спечели отборът на „Звезденбург“ с треньор Николай Христов, втори е отборът на „Доростол“ Силистра с треньор Деян Дечев. Ето и останалите отбори, които участваха при набор 2014 г.: „Спартак“ Варна, „Сливен“, „Звездичка“, „Черноморец“, „Нефтохимик“, „Карнобат“. Индивидуални награди получиха: Даниел Димов за най-добър вратар в турнира (отбор „Доростол“ Силистра) Георги Иванов за най-добър защитник в турнира (отбор „Спартак“ Варна) Георги Братоев за най-добър халф в турнира (отбор „Звезденбург“) Вили Рандев за най-добър нападател в турнира (отбор „Сливен“) Иван Романов за най полезен играч в турнира (отбор „Доростол“ Силистра).

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Изготвен е проект на актуализирана Методика за удостоверяване на съответствието на машините за гласуване за изборите на 09 юни 2024 г.

  • 02 Май 2024
  • 103
Министерството на електронното управление публикува за обществено обсъждане проект на актуализирана Методиката за удостоверяване на съответствието на доставения тип техническо устройство за машинно гласуване с изискванията по чл. 213, ал. 3 от Изборния кодекс и изискванията на техническата спецификация.

На 6 май отбелязваме Деня на храбростта и празник на Българската армия

  • 02 Май 2024
  • 113
Денят на храбростта и празникът на Българската армия на 6 май в София ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена и знамената-светини.

До края на 2025 година се очаква България да се присъедини към ОИСР

  • 02 Май 2024
  • 117
За първи път България има конкретен срок за присъединяването си към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).

Салдото по консолидираната фискална програма към края на месец април 2024 г. се очаква да бъде превишение на приходите над разходите в размер на над 600 млн. лева

  • 02 Май 2024
  • 109
На база на предварителни данни и оценки се очаква бюджетното салдо по консолидираната фискална програма (КФП) към края на месец април 2024 г. да бъде излишък в размер на 0,6 млрд. лв. (0,3 % от прогнозния БВП).

Предотвратено нарушение в резултат на продължаващата съвместна операция на МВР, Агенция „Митници“ и НАП по границите

  • 02 Май 2024
  • 118
При проверка в района на Дунав мост – Видин са задържани над 756 000 заготовки за кутии за фалшиви цигари.