Отчаян дядо живее в мазе без ток и вода, мечтае за убежище в Германия

Ноември 22, 2017 България
Перата му обеща закрила. Събира доброволци, за да помага на бедните

Васко Кръпката иде в Бургас с бижуто на Георги Минчев

Ноември 22, 2017 Култура
След успешното турне в САЩ и Канада, кралят на БГ блуса и „Подуене Блус Бенд“ ще взривят Alive bar с хитове като „Слънчев бряг блус“ и „Нека бъде светлина“

БАС отвърди Европейска заповед за арест на германец, скрил данъци за 1 млн. евро

Ноември 22, 2017 Бургас
42 г. Мурат И. ще бъде предаден на немските съдебни власти в гр. Дуйсбург, за да бъде разследван за престъпления, свързани с избягване установяването и плащането на данъчни задължения и вноски за държавно обществено осигуряване за над 1. млн. евро.

Младите математици с куп международни отличия през ноември

Ноември 22, 2017 Бургас
Изключително успешен се оказа месец ноември за учениците от ППМГ "Акад. Никола Обрешков" - Бургас. Те спечелиха медали и признание в авторитетни международни състезания.

РИОСВ проверява изпълнението на проекти от национална кампания

Ноември 22, 2017 Бургас
Експерти от РИОСВ – Бургас проверяват изпълнението на проекти, получили финансиране в рамките на Националната кампания „За чиста околна среда – 2017“, в конкурса на тема: „Обичам природата и аз участвам – 2017“.

Басите и баритоните на операта в мегаконцерт в четвъртък

Ноември 22, 2017 Бургас
Едни от най-въздействащите гласове на бургаската опера излизат рамо до рамо на сцената в четвъртък за концерт-спектакъла „Басисимо“. Шест впечатляващи артисти от българския и световен оперен свят ще изпълнят най-добрите си партии от репертоара, с който са известни на сцената.

Пет дни турските власти са мълчали, че има задържани българи в Одрин

Ноември 22, 2017 България
Пет дни властите са крили за ареста на българи в Одрин, които са обвинени за трафик на хора, свързани с организацията на Фетулах Гюлен - ФЕТО. Пред БНТ посланика на България в Турция Надежда Нейнски потвърди, че арестът е станал на 17 ноември.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!