Ясни са съставите, които ще участват в 45-я МФФ

Март 16, 2017 Бургас
Екзотични и цветни фолклорни състави ще посетят Бургас от 21-ви до 25-ти август. Поводът е 45-то издание на Международния фолклорен фестивал, който е най-стария в страната.

Продължават да търсят стопани на морските плажове

Март 16, 2017 Бургас
Продължава работата по осигуряване на стопанисването на морските плажове за предстоящия летен сезон 2017 г. Подписани са нови договори за концесии на четири плажове - за „Свети Влас – Нов плаж“, „Обзор – юг“, „Къмпинг Оазис“, „Дюни – юг“.

Детски пролетен бал на цветята организират в „Акве калиде“

Март 16, 2017 Бургас
С Пролетен бал на цветята ще зарадва най-малките си посетители Туристически комплекс "Акве калиде". Той ще се проведе на 19 март, неделя, от 11.30 ч.

Бургаските данъкоплатци са сред най-активните по електронно деклариране

Март 16, 2017 Бургас
Бургаските данъкоплатци са сред най-активните в страната по електронно деклариране на доходите и същевременно сред най-желаещите да се възползват от 5-процентната отстъпка върху данъка за довнасяне по годишната си данъчна декларация.

Задържаха двама младежи за въоръжен грабеж

Март 16, 2017 Бургас
Двама криминално проявени младежи – на 17 и 20 години от с. Ново Паничарево са задържани за извършен въоръжен грабеж спрямо 70 годишна жена от същото село, осъществен около 21.30 ч. на 15.03.т.г.

Общината организира безплатно обучение за роднини на хора с психични разстройства

Март 16, 2017 Бургас
След като почти завърши със строителните дейности в новия Център за социална рехабилитация и интеграция на лица с психични и поведенчески разстройства, Община Бургас организира обучителни курсове.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!