Въвеждат 10-годишна давност на дълговете?

Юни 23, 2017 България
10-годишна абсолютна давност на дълговете предлага ГЕРБ с промени в Закона за задълженията и договорите. По този начин ще се сложи край на "вечния длъжник".

Лобистки ли е законът за разплащане в брой?

Юни 23, 2017 България
Вчерашното решение на НС до 2 г. разплащанията в брой да бъдат сведени до 1000 лв. предизвика бурни дебати не само в парламента, но и в обществото. Мотивите на вносителите от ГЕРБ на законопроекта, който бе приет на първо четене, бяха че по този начин ще се намали сивата икономика.

Решават как ще функционира новият детски рехабилитационен център във Ветрен

Юни 23, 2017 Бургас
Министърът на здравеопазването генерал-майор проф. Николай Петров посети служебно Бургас. Един от поводите е съгласуването и поделянето на отговорностите за бъдещето на новия детски рехабилитационен център в квартал "Ветрен" между местната и държавната власт.

Спецоперация в Слънчев бряг, 450 души проверени

Юни 23, 2017 Бургас
Близо 450 души / почиващи и персонал/ в курортен комплекс Слънчев бряг са проверени в хода на специализирана полицейска операция за профилактика на лица от активния местен криминален контингент и гастролиращи.

За втори път в рамките на седмица строителни дейности причиниха авария в центъра

Юни 23, 2017 Бургас
Днес за втори път в рамките на седмица строителни дейности на външна фирма причиниха авария в центъра на Бургас. Първата авария се случи на 19.06.2017 г. (понеделник), когато строителна фирма удари подзeмна кабелна линия 20 kV (киловолта).

Рут Колева ще пее на остров Света Анастасия

Юни 23, 2017 Бургас
На 14 юли /петък/ един от най-ярките таланти на родната ни сцена  - Рут Колева, ще пее на остров Света Анастасия. Тя ще представи новия си албум "Confidence. Truth", в който участват някои от най-успешните световни музиканти.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!