С концерт честваха 122 години Тракийско дружество

Ноември 12, 2018 Бургас
Тракийско дружество "Екзарх Антим I" отбеляза 122 години от своето основаване. С голям концерт тракийци честваха още една година от своята дълга история като работеща организация, която обединява бургаските тракийци и защитава тракийската кауза.

Златните астрофизици на България се прибраха с 5 медала от Международната олимпиада

Ноември 12, 2018 България
На летище София днес бяха посрещнати златните български ученици по астрофизика, които се прибраха от Китай с 5 медала от най-силното състезание в света за годината. И петимата ни състезатели взеха отличия.

Новият председател на Административния съд встъпи в длъжност

Ноември 12, 2018 Бургас
Новият председател на Административен съд – Бургас Чавдар Димитров встъпи в длъжност. Това стана по време на официална церемония в присъствието на председателя на Върховния административен съд Георги Чолаков, административни ръководители на съдилища и прокуратури, съдии и съдебни служители.

Слаб сняг и зимни температури в края на седмицата

Ноември 12, 2018 България
Есента приближава календарния си край, който е след малко повече от две седмици. В синхрон с това, хубавото есенно време, което имахме през по-голямата част от сезона, приближава своя край след няколко дни.

Запорираха имуществото на Миню Стайков

Ноември 12, 2018 България
Апелативният специализиран наказателен съд наложи запор над дружествените дялове и банкови сметки на бизнесмена Миню Стайков, както и възбрана над множество негови недвижими имоти в цялата страна - земеделски земи, жилища, сгради, съобщиха от прокуратурата.

Конкурсът „Да украсим Бургас" започва на 15 ноември

Ноември 12, 2018 Бургас
Тази година традиционният общинският конкурс "Да украсим Бургас" започва от 15 ноември. Условието за участие е да удостоверите със снимка или кратко видео, че сте допринесли за цялостното празнично настроение чрез направата на атрактивна коледна украса.

Хиляди шведи вече имат имплантирани чипове

Ноември 12, 2018 Любопитни
Технологична компания се похвали в Twitter, че вече е имплантирала чипове в телата на над 4000 жители на Швеция. От пет години фирмата се занимава с подобна дейност, за да опрости живота на хората.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!