Благотворителен базар в СУ „Кирил и Методий"

Февруари 26, 2018 Бургас
На 27 февруари, вторник, от 09.00 до 14.00 ч. ще се проведе благотворителен мартенски базар „Заедно за специалните деца“, организиран от Ученическия съвет на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ - Бургас.

Изложба в Етнографския музей показва с какви рокли са се женили нашите баби

Февруари 26, 2018 Бургас
Как се е променила булчинската традиция на българите през 20 век представя гостуващата изложба „Каква невеста си била, ти, мамо!“. Тя ще бъде официално открита на 1 март 2018 г., от 17:00 ч., в Етнографския музей към РИМ Бургас.

Руско- грузинска следа в сделката за ЧЕЗ

Февруари 26, 2018 България
Почти половината от средствата за закупуването на активите на ЧЕЗ в България са осигурени с кредити, свързани с офшорни фирми. Това заяви по БНР Веселин Вачков, директор на чешкото издание “Лидове новини“, което днес излиза с подробен материал за сделката.

Изложба от Националния музей на Апостола в родното му Карлово гостува за 3 март

Февруари 26, 2018 Бургас
По повод Националния празник 3 март и честванията на 140 години от Освобождението на България, в Историческата експозиция на РИМ -  Бургас ще бъде подредена изложбата "Всичко, каквото съм сторил, сторих го за Отечеството".

Дебатьори от цялата страна се събират в Бургас

Февруари 26, 2018 Бургас
Бургас ще бъде домакин на Националния дебатьорски форум, който ще се проведе от 2 до 6 март. Събитието е отворено за всички млади хора, а негов организатор е Асоциация "Дебати" - България.

Родители поискаха увеличаване броя на учителите и възпитателите в детските градини

Февруари 26, 2018 Бургас
Да бъде увеличен броят на учителите или възпитателите в детските градини поискаха родителите на среща с кмета Димитър Николов и заместника му Йорданка Ананиева - за групите с над 25 деца в тях.

Георги Рачев: На 3 и 8 март ще е топло с дъжд

Февруари 26, 2018 България
На 3 и 8 март ще е топло с дъжд. Това каза в студиото на Нова телевизия климатологът Георги Рачев. „Средиземноморски циклон е причината за снега, който вали сега в Румъния и България. Ние попадаме точно в епицентъра нна движението на въздушните маси“, обясни той.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!