Потъна туристическият кораб до остров Св. Анастасия

Февруари 27, 2018 Бургас
Корабът "Кук", който през летните месеци извършваше туристически разходки от Бургас до острова "Света Анастасия", е потънал. Корабът бе на пристанището в Поморие. Плавателният съд е потънал снощи в Поморийския залив, съобщи БТА.

11 финалисти в Осмото национално състезание по творческо писане на английски език

Февруари 27, 2018 Бургас
Над 4500 ученици от 207 училища в цялата страна участваха в Осмото национално състезание по творческо писане на английски език, което се проведе на 8 и 9 февруари т.г. Те се състезаваха в седем възрастови категории, от 6 до 12 клас, и имаха един час, за да пишат по теми, предложени от организаторите.

Огромни вълни отнесоха Южния плаж в Несебър

Февруари 27, 2018 Бургас
Огромни вълни заляха Южния плаж в Несебър и буквално „изядоха” цялата ивица. Морето е стигнало до хотелите на първа линия, а приземните им етажи са наводнени. Цялата плажна ивица в момента е под водата. Водната стихия частично е разрушила три от заведенията.

20 села в Бургаско без ток

Февруари 27, 2018 Бургас
Електроразпределение Юг“ продължава дейностите за възстановяване на електрозахранването за засегнатите села от снегонавяванията. В област Бургас 20 села цялостно или частично имат прекъсвания в електроснабдяването, основно в планинските части на областта.

Днес бургаската синя зона няма да работи

Февруари 27, 2018 Бургас
Зимната обстановка в Бургас е усложнена, както в цялата страна, но като цяло градът е проходим. Както винаги в такива случаи, приоритетно внимание се обръща на основните пътни артерии. Има натрупан сняг и върху по-малките уици, макар и не в огромно количество.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!