Извънземните замесени за сделката с ЧЕЗ, ще изЧЕЗне ли „Борисов III”?

Февруари 28, 2018 България
Как фирмата на Гинка Върбакова от Пазарджик ще „усвои“ бизнес за милиарди и ще се сгромоляса ли отново бат' Бойко заради далаверите с тока?

Четвъртък също ще е неучебен ден за бургаските деца

Февруари 28, 2018 Бургас
Кметът Димитър Николов издаде заповед 1 март, четвъртък, също да е неучебен ден за бургаските деца. Зимната обстановка в цялата община продължава да е усложнена. Всички основни пътища са отворени. Трудно е движението между съставните селища.

Лошото време отлага патриотичния спектакъл “Време е … Свобода”

Февруари 28, 2018 Бургас
Поради лоши метеорологични условия спектакълът "Време е... СВОБОДА!" на режисьора Христо Симеонов, посветен на Националния празник на България - 3 март, се отлага за следните дати:

УМБАЛ осигури транспорт за всички пациенти на хемодиализа

Февруари 28, 2018 Бургас
Въпреки усложнената зимна обстановка УМБАЛ Бургас успя да осигури навременен транспорт за всички свои пациенти на хемодиализа. Тези пациенти задължително ползват линейка на УМБАЛ, която ги взима и връща по домовете им преди и след приключването на процедурата.

Лавина падна край манастира ”Св. Панталеймон” в Родопите

Февруари 28, 2018 България
Около 100 кубични метра сняг се е свлякъл от скалите край Манастирския комплекс “Св. Пантелеймон“, съобщи БНР. Три автомобила и линейка бяха блокирани от лавината на пътя Смолян - Пампорово. Веднага на място е пристигнала техника на снегопочистващата фирма и отворила главния път.

Храмът на Божия гроб в Ерусалим вече е отворен

Февруари 28, 2018 Светът
Ерусалимският храм "Възкресение Христово" отвори врати, след като три дни бе затворен в знак на протест срещу данъчната политика на градските власти. В 4 часа местно време големите дървени порти бяха отворени от двама пазачи и чакащите отвън богомолци влязоха в свещеното място.

Отново затвориха част от магистрала ”Тракия”

Февруари 28, 2018 Бургас
Отново затвориха магистрала „Тракия” в района на Бургас. Причината е обилният снеговалеж в региона и невъзможността пътят да бъде почистен. Изцяло затворени за движение са пътят Русе-Разград-Шумен, Дюлинският проход и отсечката Миролюбово-Каблешково.

Днес е неучебен ден за всички училища

Февруари 28, 2018 Бургас
Зимната обстановка продължава да е усложнена. Рано сутринта беше обявен неучебен ден за всички училища на територията на общината. Снегопочистването е затруднено заради продължаващия снеговалеж.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!