Газова криза: ”Газпром” спира доставките през Украйна

Март 2, 2018 България
Руската компания "Газпром" обяви, че е започнала процедура по разтрогване на договорите с "Нафтогаз" Украйна. Става дума и за доставки на природен газ, и за транзит през територията на Украйна. Това съобщи Алексей Милер, цитиран от "Комерсант".

Ето кои филми ще гледаме на „София филм фест на брега 2018“

Март 2, 2018 Бургас
Поредното издание на "София филм фест на брега" ще се проведе от 15 до 23 март 2018 г. в Общинско кино "АБ" в сградата на ДТ "Адриана Будевска" - Бургас. То се посвещава на Георги Ингилизов, който от самото създаване на фестивала неуморно и безкористно работеше за него.

През 2018 г. фирмите без дейност не подават годишна декларация

Март 2, 2018 България
От тази година юридическите лица, които през 2017 г. не са осъществявали дейност по смисъла на Закона за счетоводството, не са длъжни да подават както годишен отчет за дейността, така и годишна данъчна декларация.

Мира Тошева: Приемам всеки камък, в който съм се препънала, за трамплин

Март 2, 2018 Интервю
Когато мислиш вселенски, когато имаш очи за нещата около себе си и когато искаш да разбереш какво има отвъд тези неща, се впускаш в пътуване – чисто физически изминавайки разстояния с разпръснати по тях камъни, с дупки и капани, но всеки от тях го приемаш за трамплин, който те изхвърля по-близо до мечтаната цел; или пък се отдаваш на думите

Студът свърши - започва затопляне

Март 2, 2018 България
Днес температурите ще се повишават, а преваляванията в по-голямата част на страната ще преминават в дъжд. Тази сутрин температурите бяха от минус 7 градуса на места в Северна България до плюс 3 в крайните южни райони.

Ученици слушаха лекции за съдийската професия

Март 2, 2018 Бургас
С открит урок за професията на съдията, изискванията към българския магистрат и качествата, които трябва да притежава човекът под тогата продължи цикъла лекции от Образователната програма, която Административен съд – Бургас реализира за втора поредна година с ПГРЕ “Г.С.Раковски“.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!