Метъли ще чистят край Атанасовското езеро

Март 21, 2018 Любопитни
Музикантите от GRIMAZE канят феновете си на екоакция в Бургас

Писатели и учени разкриват истината за силата на българите

Март 21, 2018 Любопитни
Идеята за събора в околностите на сакралния древен град Севтополис е на Христо Буковски и водещия на „Последни дни“ по Канал 0 Асен Асенов

Дариха модерен дрегер за наркотици на полицията

Март 21, 2018 Бургас
Електронната система Dräger DrugTest 5000, улавяща наличието на шест наркотични вещества в човешкия организъм, бе дарена днес от кмета на Община Приморско д-р Димитър Германов на ОДМВР – Бургас за нуждите на Районното управление в крайморския град.

Роснефт и Еni откриха петрол в Черно море

Март 21, 2018 Светът
Роснефт и Eni са завършили проучванията на лицензионен участък от Черно море- "Западно-Черноморска площадка". Установено е с голяма вероятност в участъка да има сериозни залежи на петрол.

Модерните биотехнологии ще изучават новите студенти на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Март 21, 2018 Бургас
Ръководството на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас, продължава и тази година тенденцията да обогатява профила си с модерни и атрактивни специалности. И тази учебна година те са съобразени изцяло с търсенето на бизнеса.

Звезден „Трубадур“ в операта в петък вечер

Март 21, 2018 Култура
Отново звезден каст в постановка на бургаската опера ще видим на сцената в петък вечер от 19 ч в „Трубадур“. Операта от Джузепе Верди е събрала най-добрите певци на Държавна опера – Бургас, популярни извън границите на страната.

Рокерите от Нощни вълци обикалят Балканите

Март 21, 2018 Светът
Членове на руския рокерски клуб Нощни вълци, известен с верността си към президента Владимир Путин, започна обиколка из Западните Балкани. Около 20 рокери от клуб Нощни вълци влязоха вчера в сръбската част на Босна и Херцеговина от Сърбия, съобщи Асошиейтед прес.

Теленор продаде активите си в Източна Европа

Март 21, 2018 Светът
Теленор подписа споразумение за продажба на своите активи в Централна и Източна Европа на PPF Group за сумата от 2,8 милиарда евро. Трансакцията включва изцяло притежаваните от Теленор предприятия в Унгария, България, Черна гора и Сърбия, както и доставчика на технологични услуги Telenor Common Operation.

САЩ проверяват Фейсбук заради скандала с личните данни

Март 21, 2018 Светът
В САЩ започна проверка срещу Фейсбук. Федералната комисия по търговия разследва обвиненията, че личната информация на 50 млн. потребители са били употребени. Това е направено от консултантска фирма, наета в предизборната кампания на президента Доналд Тръмп.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!