България въстана срещу мафията, а държавата си брани „зоопарка“

Март 7, 2018 България
Лекарят, убил Плъха, може да отиде в затвора, защото мафиоти пишат законите

Няма да има референдум за Истанбулската конвенция

Март 7, 2018 България
Референдум за Истанбулската конвенция няма да има, решиха депутатите от всички партии в парламента с изключение на инициаторите от БСП след два часа скандали. 121 народни представители от ГЕРБ, ОП, ДПС и ВОЛЯ отхвърлиха предложението на социалистите.

Променят Наказателния кодекс за неизбежната отбрана

Март 7, 2018 България
Премиерът Бойко Борисов нареди да бъдат променени и прецизирани текстовете в Наказателния кодекс за неизбежната отбрана и превишаването на нейните предели. Това съобщи пред журналисти в Министерски съвет министърът на правосъдието Цецка Цачева.

”Инерком” разполага с 9 месеца да плати по сделката с ЧЕЗ

Март 7, 2018 България
"Инерком” разполага с девет месеца да плати сделката с ЧЕЗ след финализирането й. Това съобщиха пред bTV от чешката компания. В противен случай чешката компания ще усвои банковата гаранция, издадена за „Инерком” от 5 милиона евро.

Бюрото по труда приема заявления за обучения

Март 7, 2018 Бургас
Дирекция ”Бюрото по труда” в град Бургас започна прием на заявления на безработни лица за включване в обучения за придобиване на професионална квалификация и ключови компетентности.

Женската заплата с четвърт под мъжката

Март 7, 2018 България
Мъжете у нас взимат с 25% по-високи заплати от жените. Като всеки месец мъжете получават средно с 212 лв. повече от колежките си, показват данните на Националния статистически институт, цитирани от "Труд".

Прокуратурата: Д-р Димитров се е опитал да прикрие извършено престъпление

Март 7, 2018 България
Д-р Иван Димитров категорично се е опитал да прикрие извършеното престъпление. За целта той е потърсил и помощта на свои приятели. Това коментира пред bTV Галя Андреева, говорител на Окръжната прокуратура в Пловдив.

Теменужка Петкова остава на поста си

Март 7, 2018 България
Теменужка Петкова ще остане енергиен министър. Това реши коалиционния съвет на управляващата коалиция тази сутрин, обяви пред bTV вицепремиерът Красимир Каракачанов. Срещата, на която са участвали и повечето министри, е била проведена тази сутрин.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!