Новото име е Република Северна Македония

Юни 12, 2018 Светът
Република Северна Македония е името, за което се договориха двамата премиери, а договорът между двете страни Зоран Заев и Алексис Ципрас ще подпишат през уикенда.

EVN включва нови 105 км електропроводи за лятото

Юни 12, 2018 Бургас
В навечерието на активния летен сезон по Черноморието ръководството на EVN България запозна кмета на община Бургас Димитър Николов и областния управител Вълчо Чолаков с подготовката на компанията да посрещне повишеното натоварване на разпределителната мрежа в региона през лятото.

Борисов даде заден: Отхвърлям оставката на Бисер Петков

Юни 12, 2018 България
Щом това е министърът, който им харесва, отхвърлям оставката. Оставям го министър, това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Измир, след като вчера прие оставката на социалния министър Бисер Петков.

Три компании искат да строят Океанариума

Юни 12, 2018 Бургас
Уотър Атракшънс Къмпани Плюс е фирмата, която съвместно със свои български и чуждестранни партньори, изрази готовност да инвестира над 110 млн. лв. в строителството на Парк Океанариум- Бургас.

Протестиращи майки подкрепиха Бисер Петков

Юни 12, 2018 България
Ние бяхме силно изненадани от оставката, защото вчера до към обяд почти всичко беше наред. Имахме уверенията, че закон ще бъде внесен и бяхме готови да вдигнем палатковия лагер. Ние не сме искали оставката на социалния министър, оставаме тук до Закон за личната помощ.

Техническа неизправност е основната версия за катастрофата на Ми-17

Юни 12, 2018 България
Tехническа неизправност е най-вероятната причина за катастрофата на хеликоптер Ми-17 край Летище Пловдив снощи, при която загинаха двама души. Това предположи пред медиите министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Българи разработиха нова криптовалута

Юни 12, 2018 България
Българо-гръцки екип е разработил нова криптовалута, която предлага своеобразна гаранция за интересите на инвеститорите и неутрализира възможността за кражби в системата. Очаква тя да разтърси най-големият пазар в световната история: пазара на финансови деривативи.

Историческата среща Тръмп - Ким Чен-ун се състоя

Юни 12, 2018 Светът
Историческата първа среща между действащ президент на САЩ и севернокорейски лидер в крайна сметка се състоя. Доналд Тръмп и Ким Чен-ун направиха продължително ръкостискане и позираха за снимка в началото на срещата си в хотел "Капела" на остров Сентоса в Сингапур.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!