Нищо хубаво не идва без болка – 15 мисли за дните, в които ни боли

Юли 25, 2018 Любопитни
Нищо хубаво не идва без болка – 15 мисли за дните, в които ни боли. Страданието е възможност, която съдбата ти предоставя – да се научиш на твърдост, да можеш да запазиш самообладание пред лицето на опасности и изпитания.

Астрологът Алдебаран: Бог подсказва как да стенем богати

Юли 25, 2018 Любопитни
България е под Козирог, а базисен дом 2 (пари, собственост) е във Водолей и следователно, за да имат пари България и българите, по-напред трябва да имат свобода, обясни той

Ще подаваме жалби, протести и молби онлайн с електронен подпис

Юли 25, 2018 България
Парламентът прие окончателно на второ четене промените в Административнопроцесуалния кодекс (АПК). Гласуването на текстовете продължи около месец.

"Богориди" става БУЛЕВАРТ – мрежа за култура и забавление

Юли 25, 2018 Бургас
Проектът БУЛЕВАРТ - Мрежа на сетивата обединява Община Бургас и широк кръг от партньори около целта обновената пешеходна "Богориди" и околните улици да се превърнат в знаково място за създаване и потребяване на изкуство, култура и забавления.

Почитаме Света Анна

Юли 25, 2018 Любопитни
Света Анна произхождала от Аароновия род и била омъжена за Йоаким, наследник на Давидовото племе. Милосърдното и щедро семейство живеело в Назарет, но голяма мъка лежала на сърцата им - нямали си детенце.

Гърция е в национален траур

Юли 25, 2018 Светът
Гърция преживява огнен кошмар: жестоките пожари, които опустошиха в понеделник околностите на Атина, отнеха живота най-малко на 74 души, включително деца. 187 са ранените, някои от които са в тежко състояние.

Волен Сидеров: Ако Валери Симеонов не се справя, ще го сменим!

Юли 25, 2018 България
Ако Валери Симеонов не се справя с това, за което го изпратихме във властта - да вдига доходите и пенсиите - да си признае, ще го сменим! Това заяви лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров.

Германия обвини Русия в шпионаж

Юли 25, 2018 Светът
Тайните служби на Русия влагат големи финансови и организационни ресурси в дейност, насочена против Германия. Атаките засягат всички сфери, включително политиката и икономиката.

ДАНС: Чужди разведки прокарват чужд национализъм у нас

Юли 25, 2018 България
Специалните служби на различни държави от региона продължават активно да работят на българска територия за реализация на собствените външнополитически доктрини и стратегически интереси.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!