Земетресение разлюля България

Август 2, 2018 България
Земетресение разлюля България. Трусът е усетен е 17.17 часа и е бил с магнитуд 4,1 по Рихтер според Европейския средиземноморски сеизмологичен център.

Богата съпътстваща програма предлага четвъртото издание на „С книга на плажа“

Август 2, 2018 Бургас
Наситена фестивална програма ще съпътства четвъртото издание на изложението "С книга на плажа" в Бургас.

“Бургасбус” тества нов хибриден автобус

Август 2, 2018 Бургас
Експертите на „Бургасбус“ имаха възможност да тестват новия хибриден SOLARIS nH12. 12 метровият автобус, за пръв път беше представен в Бургас.

Над 2300 лв. месечно са нужни за нормален живот на четиричленно семейство

Август 2, 2018 България
За нормален живот на четиричленно домакинство - двама възрастни и две деца, са необходими 2361,28 лв. месечно. Това показват последните данни на Института за синдикални и социални изследвания (ИССИ) на КНСБ.

Изложба „Атон. Фотографии и гравюри от Света гора“ отваря врати в понеделник

Август 2, 2018 Бургас
Уникалната изложба "Атон. Фотографии и гравюри от Света гора" ще отвари врати на 6-ти август, понеделник, от 18.00 часа в зала "Ал. Г. Коджакафалията" в Културен център "Морско казино".

Днес морето взима най-много жертви

Август 2, 2018 Любопитни
По стар стил днес се чества Илинден и Преображение. Според народните вярвания на този ден времето се „преобръща" и морето взима най-много жертви като курбан за свети пророк Илия.

Американски учени с тревожен доклад за климата по света

Август 2, 2018 Светът
Някои от газовете с парников ефект, допринасящи за затоплянето на планетата и за климатичните промени, са достигнали рекордни нива в света през миналата 2017 г. Това е заключението в американски научен доклад за климата, в чието изготвяне са участвали стотици учени, предаде Франс прес.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!