Танкерът "Бадр" ни въвлече в дипломатически скандал с Либия

Януари 7, 2019 България
След принудителна смяна на собствеността на либийския танкер "Бадр" в български териториални води, в пристанище Бургас, се завихри дипломатически скандал. Случаят получи развитие в края на миналата година, като последва и остра реакция от страна на Либия.

Индийски учени: Айнщайн и Нютон грешат

Януари 7, 2019 Любопитни
По време на важен научен конгрес изследователи и академици направили крайно ирационални изявления, съобщава Би Би Си. На годишния индийски научен конгрес, открит от премиера Нарендра Моди, са били отхвърлени откритията, направени от Исак Нютон и Алберт Айнщайн.

"Жълти жилетки" излизат на "незабавни и безкрайни" протести у нас

Януари 7, 2019 България
Националното сдружение на търговци и превозвачи на горива е готово да организира национални протести срещу влизането в сила на Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход и "неговия лобистки характер".

Митът за свръхполезните фрешове

Януари 7, 2019 Здраве
Фрешовете и смутитата са се превърнали основен компонент от много диети, особено сред заетите, загрижени за здравето си хора, които могат да спестят време от приготвянето (и вероятно дори от дъвкането) на храната си, без да губят хранителни вещества.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!