Фамиля Апостолови направиха фурор с последното издание на Рали за жени в Бургас

Март 4, 2024 Бургас
Осмомартенско рали за жени се проведе в Бургас Бургас 72-годишната Констанца предизвика фурор на традиционното осмомартенско рали за жени в Бургас. Най-възрастната състезателка всяка година идва от София и за пореден път спечели купа в категория "майсторско управление". Тя е една от най-добрите жени – пилоти, многократна шампионка на България и професионален навигатор. Шофира на токчета, а волана облепя с тиксо за по-добър захват.

Семейство Зукърбърг се открои на богатите предсватбени празненства на семейство Амбани в Индия

Март 4, 2024 Любопитни
Зукърбърг обикновено не парадират с богатството си. Но двойката не се сдържа, докато присъстваше на предсватбените тържества на семейство Амбани.

Американско-руски екипаж излетя за МКС

Март 4, 2024 Любопитни
Ракета на SpaceX, превозваща трима американски астронавти и един руски космонавт, излетя от Флорида за Международната космическа станция (МКС) в понеделник. Те имат шестмесечна мисия и космосът е една от малкото области, в които САЩ и Русия продължават да си сътрудничат тясно въпреки войната в Украйна.

Седмична прогноза на Meteo Balkans от 04.03.24г.до 10.03.24г.: Очаква ни една шарена седмица от вятър,дъжд и сняг до слънце

Март 4, 2024 България
И през новата седмица на този етап имаме сериозен „сблъсък на моделите”, тъй като двата основни - ЕС и GFS - дават корено различни прогнози за развитието на метеорологичната обстановка. GFS моделът прогнозира малко по-студено време и валежи от сняг, а ЕС моделът е на различно мнение – че остава по-топло.

Институтът INSAIT обяви стартирането на чат приложението на BgGPT

Март 4, 2024 България
Институтът INSAIT обяви стартирането на чат приложението на BgGPT. Първият езиков модел от последно поколение на български език вече може да се ползва от всеки безплатно на адрес https://chat.bggpt.ai.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!