« октомври 2017 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Без капитана си Станислав Жеков „Нефтохимик” ще гостува на „Литекс” в мач от 12-ия кръг на Втора футболна лига. Той отпадна от групата заради натрупани пет жълти картона. Последния той получи на стадиона в Българово по време на регионалното дерби с „Поморие”, което гостите спечелиха с 3:1.
Мнозинството в парламента бутна ветото на президента Румен Радев върху промените в Закона за отбраната и въоръжените сили.
17 души са настанени в Центъра за настаняване на бездомни хора в Бургас, съобщи управителят Димитринка Колева.
На 19 октомври Българската православна църква почита паметта на скромния отшелник от Рила планина, когото още приживе наричали земен ангел и небесен жител - на Св. Иван /Йоан/ Рилски Чудотворец.
Първите три дни от болничните ще бъдат орязани - работодателите ще продължат да ги плащат, но в намален размер.
Най - слушаното бургаско радио Мая е в Топ 30 на радиата в България. Класацията е направена от престижна социологическа агенция и обхваща всички радиостанции в страната.
Духовните същества ще останат, за да възстановят изцяло енергетиката на Земята, добавя електроинженерът, който откри череп на извънземно
Народните представители приеха окончателно промените в Гражданския процесуален кодекс. С тях се ограничават правомощията на частните съдебни изпълнители. Гласуването на промените започна вчера и бе довършено днес. Те бяха инициирани от омбудсмана Мая Манолова.
Асоциацията организациите на българските работодатели настоява за незабавно оттегляне от длъжност на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков.
В ръководството на баскетболен клуб „Черноморец” ще се извършат промени. Една от младите и най-бързо развиващи се софтуерни компании в България е готова да налее финансови средства в бургаския клуб, разкриха за в. „Компас” запознати. Става въпрос за IT компания „Булпрос”.
Страница 1 от 388