« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Благотворителна изложба на Владина Цекова "BUEN CAMINO"

Авторката на вдъхновяващата фотоизложба е дългогодишен журналист, тв редактор, продуцент и изключително магнетичен човек, който обича предизвикателствата и преди всичко да помага. Настоящият й проект също е с благотворителна цел – събраните средства от откупени фотографии ще бъдат предоставени за подготовката на кучета от Общинския приют за задомяване в чужбина. Идеята за събитието е на друг много сърцат доброволец- Дария Хулка. Тя е помогнала за спасяването на стотици бедстващи и ранени животни, както и за осиновяването на бездомни кучета в страната и чужбина. В рамките на близо година Хулка, с подкрепата на нейни съмишленици, които обичат животните, организира две събития, насочени за осигуряване на домове на кучета от Приюта. Чрез тях са събрани средства за около 65 кучета, които вече са в новите си домове, а други изчакват да бъдат осиновени. Със средствата събрани чрез фотоизложбата ще бъдат подготвени за осиновяване още кучета, които иначе имат минимални шансове да намерят свой дом. „Най- голямата награда за всички дарители е когато видят снимки от „новия живот“ на изоставените и бездомни кучета, които вече се радват на грижи, внимание и обич“, сподели организаторът на изложбата Дария Хулка.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

България участва на изложението за конгресен туризъм IMEX във Франкфурт

  • 15 Май 2024
  • 2
От 14 до 16 май във Франкфурт се събират представители на 2800 компании от 60 държави и около 3500 специалисти от сферата на конферентния и събитийния туризъм в най-голямото изложение в сферата на конгресния и бизнес туризъм в Европа IMEX.

ОТЛИЧИХА УЧЕНИЦИ В КОНКУРСА ЗА СТИХОТВОРЕНИЕ „МОЯТ ГРАД БУРГАС“

  • 15 Май 2024
  • 51
На 14.05.2024 г. в Културен център „Морско казино“ се проведе официалната церемония по награждаването в Конкурс за стихотворение „Моят град Бургас“, който се провежда за трета поредна година.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ХАРИЗМАТИЧНИЯ ВЛАДИМИР КАРАМАЗОВ В ПОСТАНОВКАТА "ОПАШКАТА" ПО РОМАНА НА ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ НА 26 МАЙ В ОПЕРАТА

  • 15 Май 2024
  • 60
Не пропускайте постановката „Опашката“ по едноименния роман на Захари Карабашлиев и режисурата на Явор Гърдев на 26 май, в Операта. Главната роля е поверена на изключително талатливия и харизматичен актьор Владимир Карамазов. За нея той спечели „Икар“, а постановката бе отличена с „Аскеер“ за най-добър спектакъл.

АКО СТРАДАТЕ ОТ СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ ПРОБЛЕМИ, ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИНИЦИАТИВАТА „МАЙ – МЕСЕЦ ЗА МЕРЕНЕ“

  • 15 Май 2024
  • 65
Бургас става част от кампанията Май – месец за мерене“, която се организира по повод Световния ден за борба хипертонията. На 17 май, на ул. „Александровска“ пред сградата на Община Бургас, ще бъде разположен медицински пункт, където всеки ще има възможност да измери кръвното си налягане.

Мерил Стрийп получи почетна "Златна палма"

  • 15 Май 2024
  • 67
Актрисата Мерил Стрийп получи почетна "Златна палма" на откриващата церемония на кинофестивала в Кан. Наградата е в чест на нейното "неоспоримо място в историята на киното".