« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Прелестната водеща на телевизия „Канал 0“ Пепа Костадинова, ще е част от благотворителния бал на Мисис Бургас

Чаровното и обичано лице от малкия екран, водещата на новините на телевизия „Канал 0“ Пепа Костадинова, ще се включи, като водеща на благотворителния бал на Мисис Бургас. Както обявиха организаторите на мероприятието по-рано, морските красавици, носителки на титли за красота, техните подгласнички и участнички в конкурсите Мисис Бургас събират средства, за да подпомогнат дейността на центъра за обществена подкрепа в община Малко Търново- „Цветница“. Балът ще се състои на първи декември от 19.00 ч в Гранд хотел и СПА „Приморец“. Близо двадесет красавици ще дефилират в четири модни ревюта и ще представят официални и вечерни рокли, спортно-елегантни облекла, както и модни аксесоари. Благотворителна томбола ще бъде разиграна през благотворителната вечер, всички присъстващи ще имат възможност да спечелят невероятни награди. В благотворителната инициатива на Мисис Бургас се включиха и талантливите деца от вокално студио „Сезони“ с ръководител Кина Христова. Г-жа Христова, нейните възпитаници, както и семействата на тези прекрасни деца се включиха в знак на съпричастност към благотворителната кауза. Организаторите изказват своята огромна благодарност и признателност към малчуганите. Десет годишния внук на композиторът Стефан Диомов- Божидар, също ще се изяви на импровизираната сцена на благотворителния бал на Мисис Бургас. Божидар също е възпитаник на вокално студио „Сезони“. Организаторите на благотворителния бал благодарят на прекрасните участнички, на всички партньори, фирми, дизайнери, медии и приятели на Мисис Бургас, че откликнаха и заедно се обединихме в една наистина благородна кауза. Мотото на бала е: Красотата отваря сърцата на хората и обединява!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Криминалисти от ОДМВР – Пловдив задържаха трима участници в телефонни измами за над 30 000 лева

  • 30 Апр 2024
  • 269
Разследването започнало в Трето РУ по идентични сигнали, получени в периода 23 - 27 април от четири възрастни пловдивчанки, станали жертви на един и същи измамен сценарий.

Министър Калин Стоянов наблюдава обучителен процес на ученици, демонстриран на изградения полигон в района на Панчарево

  • 30 Апр 2024
  • 285
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, заедно с неговия заместник Тони Тодоров и и.д. главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, присъстваха на обучителен процес на четвъртокласници от столичното 39 СУ „Петър Динеков“.

Полицията в Перник се самосезира за случай на рисково шофиране след клип в интернет

  • 30 Апр 2024
  • 286
Във връзка с публикуван в интернет и медиите видеоклип за рисково шофиране – дрифт на лек автомобил, на 28 април 2024 г. на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град, ръководството на ОДМВР – Перник се самосезира и предприе действия за установяване на водача.

Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

  • 30 Апр 2024
  • 284
Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

Площад „Св.св. Кирил и Методий” в Поморие ще бъде временно затворен на Великден

  • 30 Апр 2024
  • 297
Във връзка с провеждането на традиционните Великденски хора, движението и престоя на МПС и ППС на централен площад „Св.св. Кирил и Методий” ще бъде временно ограничено на 05.05.2024 г. /неделя/ – от 08.00 ч. до 14.00 часа.