« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Оперна дива, саксофонист, цигулар, хаус вокалист са великолепните музиканти, които ще огласят BURGAS SUMMER TRENDS

Припомняме, че събитието, което ще покаже последните фешън летни тенденции ще се проведе на 29 юни (този четвъртък) в Морската градина пред официалния партньор на събитието - Гранд хотел и СПА Приморец. Входът е с куверти, като всички вече са реализирани. Великолепни модели, сред които кралици на красотата ще дефилират с облекла, бижута, аксесоари на популярни брандове. На сцената под звездите ще застанат няколко изявени музиканти. Сред тях е саксофонистът Кирил Куртев – КИКО САКС, който се занимава с музика от дете. Завършил е Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" и е чест гост-изпълнител на клубни партита и бийч барове. До него ще бъде хаус вокалиста, текстописец и композитор NELITA, която се изявява от 12 г. на електронната сцена и е пяла в повечето от най-известните клубове в страната. Работила е 2 г. с диджей Таркан, а през 2020 г. е била главен вокалист на известен моден лейбъл. Има успешни авторски парчета, а отскоро се занимава и с продуциране. На Burgas Summer Trends ще представи "One more time" - своята най-нова авторска песен, която продуцира сама. Гостите на модния ивент ще могат да се насладят и на певческия талант на оперната дива с универсален глас Веселина Тодорова, която с лекота изпълнява великолепно различни музикални жанрове - от поп и джаз до рок музика. Мекият ѝ кадифен тембър ще облече финала на ревюто в ремикс от опера и класическа музика. Цигуларят Начко Богданов също ще зарадва гостите на събитието. Той е единственият български музикант, участник в европейско топ класно парти с най-добрите DJ-и - Wises Fest Linz 2013 г. Бил е част и от грандиозния музикален проект "Между два свята," в който рамо до рамо с музиканти, певци, DJ-и от Южна Африка и Европа е свирил на сцени в Йоханесбург, Кейптаун, Дърбан и други. Участвал е заедно с Мария Илиева, Любо Киров, Михаела Филева в музикалната програма The Grand по случай 3 март в Лондон и е гост - музикант в почти всички топ клубове в страната. BURGAS SUMMER TRENDS се организира от Ваня Маринова. Премиерното събитие дава заявка да превърне морския град в модна лятна столица. Осъществява се с незаменимата подкрепа на Гранд хотел и СПА Приморец.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Изготвен е проект на актуализирана Методика за удостоверяване на съответствието на машините за гласуване за изборите на 09 юни 2024 г.

  • 02 Май 2024
  • 324
Министерството на електронното управление публикува за обществено обсъждане проект на актуализирана Методиката за удостоверяване на съответствието на доставения тип техническо устройство за машинно гласуване с изискванията по чл. 213, ал. 3 от Изборния кодекс и изискванията на техническата спецификация.

На 6 май отбелязваме Деня на храбростта и празник на Българската армия

  • 02 Май 2024
  • 397
Денят на храбростта и празникът на Българската армия на 6 май в София ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена и знамената-светини.

До края на 2025 година се очаква България да се присъедини към ОИСР

  • 02 Май 2024
  • 401
За първи път България има конкретен срок за присъединяването си към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).

Салдото по консолидираната фискална програма към края на месец април 2024 г. се очаква да бъде превишение на приходите над разходите в размер на над 600 млн. лева

  • 02 Май 2024
  • 430
На база на предварителни данни и оценки се очаква бюджетното салдо по консолидираната фискална програма (КФП) към края на месец април 2024 г. да бъде излишък в размер на 0,6 млрд. лв. (0,3 % от прогнозния БВП).

Предотвратено нарушение в резултат на продължаващата съвместна операция на МВР, Агенция „Митници“ и НАП по границите

  • 02 Май 2024
  • 442
При проверка в района на Дунав мост – Видин са задържани над 756 000 заготовки за кутии за фалшиви цигари.