« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

ЕС: Засега постигането на споразумение с Великобритания не изглежда вероятно

Не разбирам защо губим ценно време. Това заяви главният преговарящ на ЕС Мишел Барние на пресконференция след поредния кръг от преговори с британската страна тази седмица. Мисля, че въпреки всичко, постигането на споразумение все още е възможно. Преговорите са много трудни, добави той. Барние посочи, че засега няма никакъв напредък по важните за ЕС въпроси, сред които постигането на равни условия за бизнес. Той съобщи, че Великобритания отказва да прилага новите европейски правила за пътните превози, особено в частта с въвеждането на тахографи в товарните превозни средства и времето за работа и почивка на водачите. Източник: БТА

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Прогноза за 05 май 2024 г.: Времето за кратко се подобрява

  • 04 Май 2024
  • 0
През нощта срещу неделя валежите обхванали страната ще са в процес на спиране, а облачността временно ще се разкъса. Ще продължи да духа слаб до умерен източен вятър. В сутрешните часове на места в равнините и низините временно видимостта ще бъде намалена.

Благодатният огън пристига в Русе от Румъния

  • 04 Май 2024
  • 45
Благодатният огън от Йерусалим ще пристигне тази вечер в Русе от Румъния. Това съобщи Главиницкият епископ Макарий, викарий на Русенския митрополит Наум.

БАБХ извършва проверка след сигнал за открита батерия в козунак

  • 04 Май 2024
  • 43
Във връзка със случая с открита батерия в закупен козунак, Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) реагира незабавно и предприе необходимите мерки за установяване произхода на козунака.

Видеостени ще предават пасхалната служба в Бургас

  • 04 Май 2024
  • 69
Представители на бургаското православно духовенство ще отслужат Пасхална служба в катедралния храм „Св. св. Кирил и Методий“.

Патриаршията с пасхално послание за Възкресение

  • 04 Май 2024
  • 62
"Победата над смъртта, която Богочовекът Господ наш Иисус Христос удържа над мрака и цялата всепоглъщаща и губителна сила на злото, е кулминацията, най-висшата и категорична изява на Божията любов към нас и към цялото творение", се казва в посланието на Светия синод, с което поздравяват по случай Великден всички вярващи у нас и в чужбина и пожелава на всички светла и изобилна пасхална радост и всяко добро от Господа.