Най-новата песен на Стефан Диомов ще открие осмата фото изложба на композитора

Това е поредната песен на композитора, с която малките изгревчета ще допълнят своя репертоар. До момента написаните от маестро Диомов за тях песни са повече от 10. Песента „Нека да ви кажа“ вече има и клип, който е заснет на най-романтичното място в Бургас – остров Света Анастасия и също ще бъде излъчен на сцена „Охлюва“ по време на рецитала на ВГ „Изгревчета“. Промоцията на песента ще бъде точно преди откриването на осмата изложба на композитора и пътешественик Стефан Диомов, насрочена за 20.30 часа на алеята между сцена „Охлюва“ и Културен център "Морско казино". В нея са събрани най-добрите снимки, заснети през годините по време на пътуванията на маестрото до някои от най-екзотичните места по света, като водопадите "Ниагара" и "Виктория", Мачу Пикчу, Гранд Каньон, кадри от Южна Африка и др.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 308
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 285
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.

Свети Георги обединява седем художници именици в галерия „Ателие R“

  • 24 Апр 2024
  • 293
Седем творци именици дават началото на първата Гергьовденска изложба в Бургас. Домакин на арт събитието е галерия „Ателие R“. Изложбата се открива в навечерието на поредицата от светли празници-на 29 април от 18.00 часа в галерията на улица „Възраждане“ 25 и обединява творци с различен натюрел и търсения в изкуството.

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 304
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 274
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.