« септември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Ученици сами боядисаха оградата на училището си

В работата, осъществена под ръководството на екипи от учители от различни предметни области, се включиха учениците от четири випуска на гимназията. Децата имаха възможност не само да приложат на практика придобитите в учебните часове знания, но и да развият умението си за екипна работа, адаптивност, креативност и проява на емпатия. Основна цел на единия от проектите, с ръководители г-н Петко Георгиев и Жени Чора, бе съставяне на бизнес план, финансиране и боядисване на училищната ограда, намираща се до новата спортна площадка, изградена с финансиране по Програмата за изграждане и основен ремонт на спортни площадки в държавните и общинските училища със съдействието на Община Бургас. Учениците изготвиха финансов план, създадоха маркетингова кампания и набраха средства чрез провеждането на базар, със средствата от който се снабдиха с необходимите материали. Част от средствата, събрани на базара, бяха дарени за благотворителност – закупуване на лекарство на болно дете. Чрез ентусиазма и екипната работа на учениците не само се реализира целта на проекта, но се подобри и материалната база на училището – районът около новата спортна площадка, изградена със съдействието на Община Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

12 клуба се включват в общинския „Спортен уикенд 2023“

  • 28 Сеп 2023
  • 179
И тази година тематичните уикенди в Бургас бяха повод за много емоции, събития и се радваха на огромен интерес от бургазлии и гости на града. Част от тях е и провеждането на традиционния спортен уикенд.

Бургас се включва в Европейската нощ на учените с предизвикателството на поколенията

  • 28 Сеп 2023
  • 159
Този петък, 29 септември, ще се състои 23-та Европейска нощ на учените в Бургас. Тя ще премине под мотото „Уменията и науката на бъдещето – предизвикателството на поколенията“.

В ОУ „Антон Страшимиров“ откриха нови спортни площадки по баскетбол, волейбол и футбол

  • 28 Сеп 2023
  • 153
В ОУ „Антон Страшимиров“ днес бяха официално открити чисто нови спортни площадки. Събитието се превърна в истински празник за ученици, учители, родители, бивши възпитаници на училището и спортни деятели.

Община Бургас ще отбележи Световния ден на сърцето с мащабна профилактична кампания

  • 27 Сеп 2023
  • 240
Община Бургас ще отбележи Световния ден на сърцето – 29 септември, с мащабна профилактична кампания, която ще се проведе на 28 септември, от 09.30 до 13.30 часа едновременно в няколко точки на града под мотото „Аз обичам сърцето си!“.

Третокласниците от училищата в ж.к. „Меден рудник“ се включиха във второто издание на програмата „Спорт за всяко бургаско дете“

  • 27 Сеп 2023
  • 207
Третокласници от четирите училища в ж.к. „Меден рудник“ – ОУ „Елин Пелин“, ОУ „Найден Геров“, СУ „Петко Росен“ и СУ „Константин Петканов“, дадоха старт днес на второто издание на програмата „Спорт за всяко бургаско дете“.