« септември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Продължава подписването на договори за подмяна на старите печки на дърва и/или въглища с екологични отоплителни уреди

* НАПОМНЯМЕ НА ГРАЖДАНИТЕ, ЧЕ НОВ ОТОПЛИТЕЛНЕ УРЕД СЕ ПРЕДОСТАВЯ СРЕЩУ ВРЪЩАНЕ НА ОТОПЛИТЕЛЕН УРЕД, КОЙТО ИЗПОЛЗВА ДЪРВА/ВЪГЛИЩА. * ТЕЗИ ДОМАКИНСТВА, КОИТО НЕ СЕ ОТОПЛЯВАТ С ПЕЧКА НА ДЪРВА/ВЪГЛИЩА, СА НЕДОПУСТИМИ ПО ПРОЕКТА. * НЕДОПУСТИМИ СА И ТЕЗИ ДОМАКИНСТВА, СВЪРЗАНИ КЪМ ТОПЛОФИКАЦИЯ, КОИТО СЕ ОТОПЛЯВАТ С ПАРНО. Подписването се осъществява по следния начин: 1. За домакинствата от кв. „Лозово“: В периода 31 юли – 4 август 2023 г. домакинствата, одобрени за подмяна на старите печки на твърдо гориво с нови екологични уреди по проект „Намаляване замърсяването с фини прахови частици в кв. „Долно Езерово“, гр. Бургас“, могат да подпишат договорите за предоставяне на заявените уреди в кметство „Лозово“, всеки работен ден, в рамките на обявеното работно време на администрацията. 2. За домакинствата от кв. „Долно Езерово“: В периода 24-31 юли 2023 г. домакинствата, одобрени за подмяна на старите печки на твърдо гориво с нови екологични уреди по проект „Намаляване замърсяването с фини прахови частици в кв. „Долно Езерово“, гр. Бургас“, могат да подпишат договорите за предоставяне на заявените уреди в кметство „Долно Езерово“, всеки работен ден, в рамките на обявеното работно време на администрацията. 3. За домакинствата от комплексите „Славейков“, „Изгрев“ и „Зорница“: В периода 25-31 юли 2023 г. представители на домакинства от комплексите, които са одобрени за подмяна на старите печки на твърдо гориво с нови екологични уреди по проект „Намаляване замърсяването с фини прахови частици в кв. „Долно Езерово“, гр. Бургас“, могат да подпишат договорите за предоставяне на заявените уреди в сградата на дирекция „Стратегическо развитие“ в Община Бургас, находяща се на ул. „Св. Климент Охридски“ № 3, зад фонтана при подлеза на Операта, всеки работен ден, в рамките на обявеното работно време на администрацията. 4. За домакинствата от ж.к. „Меден рудник“: В периода 25-31 юли 2023 г. представители на домакинства от „Меден рудник“, които са одобрени за подмяна на старите печки на твърдо гориво с нови екологични уреди по проект „Намаляване замърсяването с фини прахови частици в кв. „Долно Езерово“, гр. Бургас“, могат да подпишат договорите за предоставяне на заявените уреди в сградата на кметството в ж.к. „Меден рудник” до бл. 426, в рамките на обявеното работно време на администрацията. Договорите за предоставяне на нови отоплителни еко уреди се сключват между Община Бургас и подалото заявление физическо лице или негов упълномощен представител, при представяне на лична карта и документ за оправомощаване.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

12 клуба се включват в общинския „Спортен уикенд 2023“

  • 28 Сеп 2023
  • 181
И тази година тематичните уикенди в Бургас бяха повод за много емоции, събития и се радваха на огромен интерес от бургазлии и гости на града. Част от тях е и провеждането на традиционния спортен уикенд.

Бургас се включва в Европейската нощ на учените с предизвикателството на поколенията

  • 28 Сеп 2023
  • 160
Този петък, 29 септември, ще се състои 23-та Европейска нощ на учените в Бургас. Тя ще премине под мотото „Уменията и науката на бъдещето – предизвикателството на поколенията“.

В ОУ „Антон Страшимиров“ откриха нови спортни площадки по баскетбол, волейбол и футбол

  • 28 Сеп 2023
  • 154
В ОУ „Антон Страшимиров“ днес бяха официално открити чисто нови спортни площадки. Събитието се превърна в истински празник за ученици, учители, родители, бивши възпитаници на училището и спортни деятели.

Община Бургас ще отбележи Световния ден на сърцето с мащабна профилактична кампания

  • 27 Сеп 2023
  • 241
Община Бургас ще отбележи Световния ден на сърцето – 29 септември, с мащабна профилактична кампания, която ще се проведе на 28 септември, от 09.30 до 13.30 часа едновременно в няколко точки на града под мотото „Аз обичам сърцето си!“.

Третокласниците от училищата в ж.к. „Меден рудник“ се включиха във второто издание на програмата „Спорт за всяко бургаско дете“

  • 27 Сеп 2023
  • 208
Третокласници от четирите училища в ж.к. „Меден рудник“ – ОУ „Елин Пелин“, ОУ „Найден Геров“, СУ „Петко Росен“ и СУ „Константин Петканов“, дадоха старт днес на второто издание на програмата „Спорт за всяко бургаско дете“.