Продължават интересните събития в програмата на Регионалната библиотека "Пейо К. Яворов"

Във вторник, 31.10., от 18.30 часа ще бъде представена книгата на Цветелина Атанасова - „Моето Черно море“. Журналистът и оператор от БНТ Цветелина Атанасова е автор на книгата „Моето Черно море“. Преди да си отиде от този свят, тя посвети голяма част от ежедневието си на опознаване на Черно море. То е обитавано от над 120 вида риби, миди, мекотели, фито и зоопланктон. Дом е на едни от най-интелигентните и красиви морски бозайници – делфините. Но то е и нашето море, което се оказва, че не познаваме достатъчно. Още едно любопитно събитие ви очаква в сряда, 01.11., от 18.30 часа в Библиотеката - нумерологична лекция за месец ноември. Лекцията е на Маргарита Стаматова - астролог, и засяга аспектите през ноември. Тя ще бъде обзорна, но ще включва и индивидуална информация за присъстващите. Поради тази причина, всеки заявил присъствие, е нужно на лично съобщение да изпрати трите си имена и рождена дата на астролога. По-обстойно ще бъде засегната и темата за партньорството. Всеки ще получи малък информационен подарък, който да направи месеца му по-полезен и успешен.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Никулденската програма започва още на 1 декември, ето събитията за идващия петък

  • 28 Ное 2023
  • 262
Някои събития, включени в богатата никулденска програма на Бургас, дори няма да изчакат идването на 6 декември. Ето какво ви очаква в първия ден на последния месец на годината:

Благотворителен коледен фест ще се проведе в бургаската библиотека

  • 28 Ное 2023
  • 232
В дните от 7 до 10 декември в Центърът за съвременно изкуство и библиотека ще се проведе благотворителна коледна работилница за играчки, която има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение.

Участвайте в „Различният Бургас“ – щафетна опознавателна разходка на 2 декември

  • 28 Ное 2023
  • 236
Колко добре познаваме едни от най-емблематичните места и символи в Бургас и каква е тяхната история? Ако искате да обогатите познанията си и да се насладите на приятна и интересна разходка – заповядайте на 2 декември (събота), от 11.00 ч., на сборен пункт при Часовника.

В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност

  • 27 Ное 2023
  • 428
В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност. Енергийният офис на Община Бургас, който се намира в Културен дом НХК, организира информационен ден в подкрепа на прехода към енергийна ефективност. Темата е „Устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап II“.

Бургас аргументирано търси европейски средства за индустриално развитие от ПВУ

  • 27 Ное 2023
  • 436
Община Бургас, в партньорство с „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД и „Овергаз Мрежи“ АД, е готова да кандидатства с проектно предложение „Инвестиции в развитието на Индустриален парк – Бургас“ по Програма за публична подкрепа за развитието на индустриални райони, паркове и подобни територии за привличане на инвестиции, Национален план за възстановявани и устойчивост. Преди това е нужно и съгласие от местния парламент.