« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

505 млн. лева ще е макрорамката на бюджета на община Бургас за 2024

Има конкретни такива: "Има предложение по отношение на предвидените от държавния бюджет ремонти на пътни отсечки. Един от гражданите попита дали по проектирания път от Рудник до Драганово е заложена инфраструктура за оптични кабели. Ако има такава, живущите там ще имат достъп до интернет и оптична телевизия." Запознах се с държавния бюджет и частта за община Бургас, там има заложени доста проекти, обясни още Иван Ненков. Бюджетът, представен от Димитър Николов, е интересен и силен, според мен. Заложени са ремонти на пътни отсечки, на сгради. Ние ще настояваме за увеличаване броя на видеокамерите около училищата, за да се минимизира опасността от дилъри и да е по-сигурно за децата, подчерта председателят на" Бургазлии". Иван Ненков е присъствал на среща на общинските съветници и част от общинската администрация, където е представена макрорамката на бюджета.Той е бил поканен на нея от колега от общинския съвет. Проектобюджетът ще се обсъжда този месец на обществени обсъждания , предстои да бъде разгледан и в общинските комисии, през февруари трябва да бъде гласуван на общинска сесия. ПОВЕЧЕ В ЗВУКОВИЯ ФАЙЛ:

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 154
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 139
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 362
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 356
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 352
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.