« март 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Четири зодии, които трудно се влюбват

Телец Телците са трудни за съблазняване, защото им отнема много време, за да свикнат с нови хора. Те няма веднага да се почувстват комфортно около вас, независимо колко симпатичен или харизматичен сте. Дори и да сте отворена книга, те ще отделят известно време, за да съобщят своите мисли и чувства по искрен, нефилтриран начин, защото трябва да почувстват, че могат да ви се доверят, преди да станат уязвими. Ако се влюбите в Телец, ще трябва да бъдете много търпеливи с този човек. Бързането само ще го накара да се отдръпне от вас, защото те търсят партньор, който ще им позволи да се движат със собственото си темпо, партньор, който няма нищо против да изчака, докато наистина са готови. Скорпион Скорпионите са трудни за спечелване, защото ще бъдат предпазливи към всичко, което казвате и правите. Те ще се съмняват в намеренията ви, защото вярват, че повечето хора са егоисти. Когато покажете привързаност към тях, те ще се чудят каква е уловката. Те ще търсят признаци, че ги мамите или се опитвате да ги манипулирате. Когато се влюбите в Скорпион, трябва да намерите начин да докажете, че не се опитвате да получите нищо и ще се грижите за него. Трябва да покажете, че не сте като всички останали от тяхното минало, че не е задължително историята да се повтори и че на някои хора наистина си заслужава да се вярва. Близнаци Близнаците са трудни за убеждаване да влязат във връзка, защото се страхуват да не вземат грешно решение. Те винаги са нащрек, защото правят всичко възможно да защитят сърцето си. Те упорито отказват да се отворят, докато не се почувстват уверени, че си заслужавате усилията. Този знак не се опитва да се затвори в себе си. Те просто се опитват да поддържат очакванията си реалистични. Когато се влюбите в Близнаци, трябва да запомните, че те могат да бъдат своенравни. Ако кажете грешното нещо, те може да ви отблъснат, страхувайки се, че не сте подходящият за тях. Водолей Водолеите са трудни за спечелване, защото изграждат стени около себе си, за да изолират външни хора. Обикновено се убеждават, че не им пука за другите, защото се страхуват, че ще се увлекат твърде много и ще загубят свободата и независимостта си. Когато се влюбите във Водолей, трябва да запомните, че неговата студенина е просто акт. Трябва да се отнасяте с тях нежно и да им напомняте, че наистина ви е грижа за него, че няма да му причините болката, от която се страхува. източник: Tialoto.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас изразява съпричастност с хората с редки болести

  • 29 Фев 2024
  • 125
На 29 февруари 2024 г. за седемнадесети пореден път светът отбелязва Деня на редките болести."Разноцветните светлини на Моста са нашия знак за подкрепа на правото им на достоен живот и лечение!"-това написа в профила си във фейсбук кмета Димитър Николов.

Ситуацията около Молдова и Приднестровието се изостря. Отцепилата се република поиска помощ от Русия

  • 29 Фев 2024
  • 132
САЩ отправиха предпупреждение, че следят внимателно ситуацията в Приднестровието и подкрепят териториалната цялост на Молдова. В същото време руските държавни медии съобщиха, че парламентът на страната и Съветът на федерацията се готвят да отговорят положително на искането на Приднестровието за „защитата“ от Молдова. В сряда отцепилата се територия отправи официално искане до Москва за „защита“ „в условията на засилен натиск“. Специален конгрес прие резолюция, която обвинява молдовското правителство в Кишинев в отприщване на „икономическа война“ срещу Приднестровието с цел превръщането му в „гето“, което включва блокиране на вноса.

Apple се отказва от проекта за електрически автомобили

  • 29 Фев 2024
  • 163
Американският технологичен гигант Apple се отказа от десетилетните си усилия да произведе електрически автомобили, съобщи Bloomberg. Решението е изненада за близо 2000 служители, работещи по проекта, и е било обявено от главния оперативен директор Джеф Уилямс и Кевин Линч, вицепрезидент, отговарящ за проекта. Много от тях ще бъдат преместени в подразделението за изкуствен интелект на компанията.

Продължава поставянето на кафяви кофи за биоразградими отпадъци. Използвайте ги само по предназначение

  • 29 Фев 2024
  • 191
Община Бургас продължава разполагането на кафяви кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци. След комплекс „Зорница“, такива съдове вече са поставени в комплекс „Изгрев“ за обслужване на домакинствата и 54 търговски обекта.

Малчугани от 33 детски градини изработиха 250 мартеници, които ще бъдат дарени на украински деца в Бургас

  • 29 Фев 2024
  • 190
Над 250 мартеници бяха получени в Центъра за подкрепа на личностното развитие. Те са изработени от сръчните ръце на деца от 33 бургаски детски градини. Идеята на ЦПЛР е да накара децата от ранна възраст да развият у себе си качеството на благотворителност и доброволчество.