« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

Във времето от 11:00 до 14:00 часа екипът преподаватели в бакалавърската и магистърските програми от специалността ще е на разположение за консултанции. На място ще може да бъде разгледана базата за практически занятия на студентите, разположена в сърцето на Морската градина, на алеята пред Летния театър. Изцяло обновената сграда, изрусавана с морски мотив, вече година е творческо пространство за първия бургаски випуск на СУ. Денят на отворените врати ще предостави възможност за запознаване на място с процеса по звукозапис. Необятните възможности на софтуерните програми и развитието на новите технологии, които предлагат аранжимент и обработка ще представят проф. Адриан Георгиев – зам.-директор на Филиала на Алма Матер, ас. Стоян Бозов, който освен преподавател е и част от екипа на легендата на българската поп музика Васил Найденов и ас. Емануела Крондева, артист-инструменталист, позната на публиката под псевдонима Ema Crown. В рамките на деня на отворените врати, доц. Веселин Караатанасов, ръководител на катедра „Музика и мултимедийни технологии“, гл.ас. д-р Марина Апостолова и студентите, с възможностите на компютърен софтуер ще дигитализират партитура на маестро Георги Шагунов. Сканиран екземпляр на оригиналните ноти на Химна на Независимостта е любезно предоставен от „Държавен архив“ – Бургас. Кандидатстването за прием в бакалавърската програма „Музикални медийни технологии и тонрежисура“ за новата академична година започва на 13 юни и ще продължи до 3 юли. Желаещите да изучават специлаността в Бургас ще могат да кандидатстват онлайн за обучения, субсидирано от държавата (държавна поръчка) и платено обучение. В магистърските програми „Музикален артмениджмънт“, „Аудиовизуален дизайн“, „Аудиопродукция и мастеринг“, „Музикална педагогика – ръководство на музикална формация“ приемът започва през месец август. Денят на отворените врати на бургаския филиал на Софийския университет е възможност за тези, които искат да продължат своето образование в най-старото висше училище у нас. На място ще може да бъде получена информация за всички специалности, предлагани във Филиал - Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Завърши ремонтът на отводнителния канал от яз. “Чернила“ до включването му в река Огоста, съобщи

  • 04 Май 2024
  • 113
Завърши ремонтът на отводнителния канал от яз. “Чернила“ до включването му в река Огоста, съобщи кметът Златко Живков.

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ФЕСТИВАЛА НА КРАСОТАТА “ЦАРИЦА РОЗА”

  • 04 Май 2024
  • 115
На 14.05, от 19:00 в Дом на културата “Арсенал” ще се проведе конкурса за избор на “Царица Роза” 2024 година.

Ямбол посреща Великден с три уникални триметрови яйца, изработени от хиляди цветя

  • 04 Май 2024
  • 125
В навечерието на Великден, централната градска част на Ямбол е празнично украсена.

ВАНДАЛИ УНИЩОЖИХА ДЕТСКА ВЕЛИКДЕНСКА УКРАСА В ГРАДСКАТА ГРАДИНА НА ПЛЕВЕН

  • 04 Май 2024
  • 107
Вандали са унищожили напълно детската великденска украса в Градската градина на Плевен.

Париж открива огромен басейн за съхранение на вода, за да почисти река Сена за Олимпийските игри

  • 04 Май 2024
  • 117
Френски официални лица откриха в четвъртък огромен басейн за съхранение на вода, предназначен да помогне за почистването на река Сена, определен да бъде място за маратонско плуване на Игрите в Париж и плувен етап от олимпийския и параолимпийския триатлон.