Кметът на Бургас настоява за осигуряването на повече ваксини за региона

Март 8, 2021 Бургас
„Ще предложим на националния оперативен щаб общините да приложат модела в Бургас за извозване до домовете на пациенти, които се изписват от болниците след лечение от Ковид-19“. Това заяви пред журналисти кметът на Община Бургас Димитър Николов.

Меган: Кралското семейство се тревожеше за цвета на кожата на Арчи

Март 8, 2021 Любопитни
Меган Маркъл, която е метиска, сподели в интервю пред Опра Уинфри, че членове на кралското семейство се се тревожили за цвета на кожата на нейния син Арчи, още докато е била бременна, предаде телевизия Си Би Ес, цитирана от Франс прес и Ройтерс.

Засилват проверките на пътя за колани и детски столчета

Март 8, 2021 България
Над 1 500 водачи са си позволили да не обезопасят своите деца при качването им автомобила.

Голямото приключение „Опознай Бургас“ се завръща с нови предизвикателства

Март 8, 2021 Бургас
Забавната и любознателна инициатива „Опознай Бургас“ се завръща отново, предизвиквайки малки и големи да се разходят до най-големите градски забележителности и да спечелят награди.

Монтират асансьори в подлеза до УМБАЛ Бургас

Март 8, 2021 Бургас
В напреднал стадий е работата по монтирането на 8 асансьора на 4 подлеза в града. Ще могат да ги използват както хора в инвалидни колички, така и майки с бебешки колички и велосипедисти.

Британският вариант на COVID-19 върлува в 15 области у нас

Март 8, 2021 Здраве
Южноафриканският, бразилският и нигерийският вариант не са потвърдени.

Отнемат имуществото на „Братя Галеви“ в размер на близо 2,5 млн. лв.

Март 8, 2021 България
Окръжният съд в Кюстендил уважи по-голямата част от исканията за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито от Пламен Галев, Ангел Христов и техните съпруги имущество, по делото, което Антикорупционната комисия води срещу "Братя Галеви" и техните съпруги.

Регистрираха три земетресения у нас

Март 8, 2021 България
Трусовете са на територията на област Хасково през последното денонощие, съобщават от Националния институт по Геофизика, Геодезия и География.

Измамници звънят на обяви за продажба, искат банкови данни, за да платят

Март 8, 2021 България
За измама с източване на банкови сметки от мними купувачи в сайта за безплатни обяви OLX.bg алармира потребител в голяма фейсбук група. Сигналът не е единствен и по всичко личи, че схемата действа мащабно, вероятно и в други платформи.

Мария Бакалова взе наградата на американските филмови критици

Март 8, 2021 Любопитни
Актрисата Мария Бакалова спечели наградата в категорията “Най-добра актриса за поддържаща женска роля" на американо-канадската асоциация на филмовите критици (Critics' Choice Movie Awards) за ролята си в продължението на филма Борат.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!