Разберете какво мислят другите зодии за вас

Юни 4, 2021 Любопитни
Разберете какво мислят хората от другите зодиакални знаци за вас, какво ги дразни и какво им харесва!

Изложба на съвременни кралски тоалети в Лондон

Юни 4, 2021 Любопитни
От обемната кремава рокля, която принцеса Даяна носеше на сватбата си с принц Чарлз до прочутите тоалети на британската кралица Елизабет Втора - изложба в Лондон показва произведенията на любимите дизайнери на британското кралско семейство.

Директорът на Софийския затвор е отстранен от поста

Юни 4, 2021 България
Директорът на Централния софийски затвор Десислав Трайков е отстранен от поста си, съобщиха от Министерството на правосъдието. Трайков е отстранен по заповед на министъра на правосъдието проф.Янаки Стоилов заради образувано дисциплинарно производство срещу него. Функциите на началник на Софийския затвор ще бъдат изпълнявани от заместник-главния директор на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" ст.комисар Цветан Цветков. През 2019 г. Трайков подаде оставка. Причината беше, че изтърпяващият присъда за трафик на дрога Будимир Куйович беше хванат по време на отпуск на АМ "Тракия" с фалшива шофьорска книжка. Тогава министър на правосъдието беше Данаил Кирилов, който нареди проверка на случая, след това обаче оставката на Трайков не беше приета. От правосъдното министество съобщават още, че със заповед на главния директор на ГДИН гл.комисар Ивайло Йорданов от днес е бил отстранен от длъжност мл.инспектор Илия Йорданов - надзирател в ареста на бул. "Г.М.Димитров", заради дисциплинарно производство по повод данни за осъществен от него нерегламентиран контакт със задържано лице.

Ресторантьори алармират: Служебното правителство ни спря помощите!

Юни 4, 2021 България
Българската асоциация на заведенията алармира, че малкият и среден бизнес продължава да чака компенсациите за месеците март и април по програма „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“.

Прокуратурата: Ще предприемем действия спрямо всички санкционирани от САЩ лица

Юни 4, 2021 България
От държавното обвинение уточниха, че по отношение на четирима от шестимата, посочени в доклада на Държавния департамент, вече се водят или дела, или разследвания.

Пастир от Карнобат и ветеринари от Бургас спасиха птица от изчезващ вид на Земята

Юни 4, 2021 Бургас
Птица от изчезващ вид на Земята е била спасена в Бургас. Тя е намерена от пастира Ачо Добрев на сметище край Карнобат

Международен ден за защита на децата, жертви на агресия

Юни 4, 2021 България
Децата-жертви на насилие стават агресивни възрастни

Мария Бакалова празнува 25

Юни 4, 2021 Светът
Българката, в която светът се влюби: Мария Бакалова празнува 25 години. Мария Бакалова стана световноизвестна с ролята на Тутар във филма на Саша Барън Коен „Борат 2“.

Задържаха близо 700 кг хероин при спецакция на ГДБОП

Юни 4, 2021 България
Задържаха близо 700 кг хероин при спецакция на ГДБОП. Операцията се провежда съвместно с международни партньори на страната ни. За това съобщи в Туитър и главният прокурор Иван Гешев.

Шефът на НАП имал досие в агенцията по подозрение, че източва данъци

Юни 4, 2021 България
Румен Спецов може бъде разследван от прокуратурата. Това обявиха на отделни пресконференции финансовият министър Асен Василев и Томислав Дончев от ГЕРБ.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!