ЗАТВАРЯТ ЗА МЕСЕЦ ЧАСТ ОТ УЛ. „РАЙНА КНЯГИНЯ“ ЗА ВИК РЕМОНТ

Март 1, 2024 Бургас
Във връзка с дейности по реконструкция на ВиК мрежата на град Бургас, на 05.03.2024 г. – вторник, за месец се въвежда временна организация на движението по ул. „Райна Княгиня“.

Областният управител организира съвместна среща за търсене на възможности Бургаското летище да развие пълния си потенциал

Март 1, 2024 Бургас
Областният управител Пламен Янев организира работна среща във връзка с намаляването на полетите от и до Летище Бургас. Тя ще се проведе в Областна администрация на 15 март /петък/.

Омбудсманът алармира: Текстове в наредбата за цените на електроенергията нарушават правата на потребителите

Март 1, 2024 България
Омбудсманът Диана Ковачева изпрати становище до председателя на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) Иван Иванов по Проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 1 от 14 март 2017 г. за регулиране на цените на електрическата енергия (НРЦЕЕ), в което алармира за текстове, които създават предпоставки за нарушаване правата на потребителите на електрическа енергия.

ПЪТУВАМЕ С КОРАБЧЕ ДО ОСТРОВ СВЕТА АНАСТАСИЯ НА 3 И 4 МАРТ

Март 1, 2024 Бургас
Новият месец започва с атрактивни предложения за всички жители и гости на Бургас. В празничните дни, 3 и 4 март, можете да посетите любимия на всички остров Света Анастасия!

Едно от красивите лица на Бургас Деси Тишева ще бъде част от журито на първото издание на конкурса за мъже и жени "ЛИЦЕ НА БУРГАС"2024

Март 1, 2024 Любопитни
Едно от красивите лица на Бургас Деси Тишева ще бъде част от журито на първото издание на конкурса за мъже и жени "ЛИЦЕ НА БУРГАС"2024

С филм за бургаския театър започва 22-рият “София филм фест на брега"

Март 1, 2024 Бургас
Тазгодишното издание е посветено на големия театрал, съмишленик, приятел и един от основоположниците на “София филм фест на брега” Борислав Чакринов Два филма ще бъдат показани след церемонията по откриване на филмовия фест в Бургас.

Арт базара по „Алеко Константинов” ще ви очаква на 3 март

Март 1, 2024 Бургас
В празничния 3 март, от 10.00 до 17.00 часа, бургазлии ще могат да посетят Арт базара на ул.”Алеко Константинов”. Инициативата се реализира от Община Бургас с партньорството на Регионална занаятчийска камара - Бургас.

Бургас е българският кандидат за Евро 2026 по спортна стрелба

Март 1, 2024 Спорт
Бургас е българският кандидат за Евро 2026 по спортна стрелба. На 1 март председателят на Българския стрелкови съюз Весела Лечева ще представи официално кандидатурата на страната ни за домакин на събитието.

Европейската прокуратура води 203 разследвания в България по съмнения за злоупотреби с близо 900 млн. евро

Март 1, 2024 България
Прокуратурата на ЕС представи днес доклада за дейността си през миналата година, в който се посочва, че в България се водят 203 разследвания по съмнения за измами с 884,9 млн. евро от европейския бюджет,съобщи БТА.

До 28 март се удължава срокът за кандидатстване по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищен сграден фонд – Етап II“

Март 1, 2024 България
Съобщението е поместено на сайта на Министерството на регионалното развитие и благоустройство. Срокът за кандидатстване по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищен сграден фонд – Етап II“ е удължен до 17:00 часа на 28 март 2024 г., включително. Така се дава възможност сдружения на собственици, които по различни причини, включително административни, не са успели да кандидатстват за финансиране до момента, да го направят.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!