Регионалният министър настоя за подобряване на координацията между институциите за улесняване на пътуването в дните с натоварен трафик
На 24 май - Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, просвета и култура и на славянската книжовност, в Русе ще се състои публично четене на Библията на открито.
Регионалните бургаски колегии на Камара на архитектите в България и Съюз на архитектите в България организират две събития, които ще се проведат на 27 май в Културен център „Морско казино“.
Още една зона за плажни спортове ще се превърне в любима локация за бургазлии и гости на града това лято.
Близо 30 български училища, детски градини, културни центрове, фолклорни състави и родолюбиви организации участваха в празнично шествие в Чикаго по случай 24 май.
Първите 19 модернизирани пътнически вагона, които БДЖ купи от немската компания „Дойче Бан“ пристигнаха днес в България.
Министър Стоянов към абсолвентите на Бургаския свободен университет: Вървете смело и уверено напред, вярвайте в мечтите си и ги осъществявайте с отговорност и всеотдайност Вътрешният министър присъства на церемония по връчване на дипломите на абсолвентите от випуск 2024 на университета В навечерието на един от най-светлите и български празници министър Калин Стоянов присъства на церемония по връчване на дипломите на абсолвентите от Випуск 2024 на Бургаския свободен университет. Като бивш възпитаник на висшето учебно заведение изказа признателността си към целия преподавателски екип, който не жали професионализъм, сили и енергия, за да предава на поколенията след тях познания и опит. „Вървете смело и уверено напред, вярвайте в мечтите си и ги осъществявайте с отговорност и всеотдайност!“, с тези пожелания министър Стоянов се обърна към абсолвентите. Той им припомни отговорността на поколенията да съхраняват богатото ни културно-историческо наследство и с гордост да го представят пред света.
Страница 1 от 142

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!