Кралицата на Тик-Ток и модния подиум ,ще представи България на престижен конкурс в Китай

“Интересът ми към клипчетата дойде още в ранна детска възраст, когато беше модерно да се качват по-дълги клипове в Ютуб. Гледах много видеа и исках да правя същите видеа. Седнах един ден на компютъра си, прекарах много време в четене как точно да се получи, за момиченце в 6 клас беше доста сложно да си направи регистрации, да заснеме видео, да го обработи по най-семплия възможен начин и така започнах да снимам видеа.До ден днешен аз съм активна в почти всички платформи и продължавам да снимам и качвам видеа всеки ден. Темите и трендовете се менят непрестанно. Ако преди е било модерно да се показва как се правят определен тип видеа, било е модерно да се правят реакции, да се коментират филми, песни, сега е модерно да си показваме дрехите, да си показваме клипове от пътуванията, аз винаги съм се старала да вървя според това, което е модерно, но във симчко това да вплитам себе си, да давам посланието ,примерът, който искам да нося. Това е, че може да си тийнейджър, да си подрастващ, да си лъчезарен, да правиш това, което обичаш.Никога не ме е било срам от видеата и от снимките ми. Искам да покажа, че не всичко в интернет е хейт и омраза, можем да бъдем лъчезарни, да се радваме на нещата, които ни се случват. Аз винаги правя видеа спрямо нещата, които ме вълнуват. Сега искам моите вида да се гледат от тийнейджъри, най-вече от момичета на моята възраст”, споделя идолът на деца и младежи. Това лято първата ми по-сериозна титла беше “Кралица на Варна” и тук държа да подчертая, че конкурсите не са основната ми работа или занимание, всичко е по-скоро като хоби и нещо, което ми носи удоволствие да съм на сцена. Станах кралица на Варна това лято и съвсем неочаквано ме поканиха на конкурс в двореца на Равадиново “Мис влюбена във вятъра”, който се организира за първи път тази година. Товае се оказа най-приказният конкурс, на който някога съм участвала.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Никулденската програма започва още на 1 декември, ето събитията за идващия петък

  • 28 Ное 2023
  • 245
Някои събития, включени в богатата никулденска програма на Бургас, дори няма да изчакат идването на 6 декември. Ето какво ви очаква в първия ден на последния месец на годината:

Благотворителен коледен фест ще се проведе в бургаската библиотека

  • 28 Ное 2023
  • 218
В дните от 7 до 10 декември в Центърът за съвременно изкуство и библиотека ще се проведе благотворителна коледна работилница за играчки, която има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение.

Участвайте в „Различният Бургас“ – щафетна опознавателна разходка на 2 декември

  • 28 Ное 2023
  • 221
Колко добре познаваме едни от най-емблематичните места и символи в Бургас и каква е тяхната история? Ако искате да обогатите познанията си и да се насладите на приятна и интересна разходка – заповядайте на 2 декември (събота), от 11.00 ч., на сборен пункт при Часовника.

В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност

  • 27 Ное 2023
  • 412
В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност. Енергийният офис на Община Бургас, който се намира в Културен дом НХК, организира информационен ден в подкрепа на прехода към енергийна ефективност. Темата е „Устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап II“.

Бургас аргументирано търси европейски средства за индустриално развитие от ПВУ

  • 27 Ное 2023
  • 419
Община Бургас, в партньорство с „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД и „Овергаз Мрежи“ АД, е готова да кандидатства с проектно предложение „Инвестиции в развитието на Индустриален парк – Бургас“ по Програма за публична подкрепа за развитието на индустриални райони, паркове и подобни територии за привличане на инвестиции, Национален план за възстановявани и устойчивост. Преди това е нужно и съгласие от местния парламент.