« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

С невероятен успех премина спектакълът на Елза Парини, който бе посветен на навършването на 30 години сценична дейност.

Под режисурата на Димитър Горчев на сцената със специално подготвена мултимедия премина житието на Елза от раждането й в Попово, през детската градина, казармата и славните години на радиоводещ. Освен с великолепните изпълнения на балет „Арт Денс“ с хореограф Нина Козина, събитията от живота на мадам Парини бяха представени и с мултимедия, включваща уникални кадри от първото Драг шоу през 1995, снимки на Елза в родната казарма и гостувания в най-високо рейтинговите телевизионни предавания. Сред изпълнителите на сцената изпъкнаха също драг кралиците Пина Ла Путана, която съживи вечната Тина Търнър с перфектна имитация. Фурор предизвика и небезизвестната Мис Бина прочута с имитациите си на чалга краля Азис. Младото поколение драг артисти бе представено от Бана Бумтана. Тя изпълни своята версия на танца от клипа на SIA “Chendelier”. За денс музиката се погрижиха плеяда от най-известните български диджеи – бургазлията Флекс, Теди Джорджо, Пацони, Жажо и Виктор, и петимата са били неотменна част от артистичния път на Елза Парини. Да уважат празника й от Великобритания пристигнаха Наташа и Ивайло Моневи. Да поднесат подаръци дойдоха още скандалният рапър Устата, бизнес дамата Ани Карагеоргиева със своя син Александър, шоуменът Красимир Недялков, еротичният модел Силвия Юрукова, Марио Ангелов ивент мениджър и водещ на собствено шоу по тв Канал 0 и много други фенове и почитатели. От няколко години видната варненка е част от живите спектакли на комедийната група „Ала Бала“, с които обикаля театралните зали в страната. Шегаджиите бяха гвоздея в програмата със свой скеч, който увековечи игривия характер на юбилярката. След успеха на шоуто, Елза и Димитър Горчев подготвят версия на спектакъла, с която ще тръгнат на турне в големите градове. По време на събитието Елза Парини продаде свои уникални фотографии с благотворителна цел. Средствата ще подпомогнат закупуването на специализиран терапевтичен стол и вертикализатор за 4 годишният Емо от Хасково, чиято самотна майка се грижи за него и братчето му. Всички желаещи да се присъединят към каузата могат да дарят по нейната сметка: IBAN:BG18IORT 80311001301900 BIC:IORTBGSF Титуляр: Недка Еленкова Митева

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Криминалисти от ОДМВР – Пловдив задържаха трима участници в телефонни измами за над 30 000 лева

  • 30 Апр 2024
  • 790
Разследването започнало в Трето РУ по идентични сигнали, получени в периода 23 - 27 април от четири възрастни пловдивчанки, станали жертви на един и същи измамен сценарий.

Министър Калин Стоянов наблюдава обучителен процес на ученици, демонстриран на изградения полигон в района на Панчарево

  • 30 Апр 2024
  • 847
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, заедно с неговия заместник Тони Тодоров и и.д. главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, присъстваха на обучителен процес на четвъртокласници от столичното 39 СУ „Петър Динеков“.

Полицията в Перник се самосезира за случай на рисково шофиране след клип в интернет

  • 30 Апр 2024
  • 847
Във връзка с публикуван в интернет и медиите видеоклип за рисково шофиране – дрифт на лек автомобил, на 28 април 2024 г. на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град, ръководството на ОДМВР – Перник се самосезира и предприе действия за установяване на водача.

Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

  • 30 Апр 2024
  • 856
Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

Площад „Св.св. Кирил и Методий” в Поморие ще бъде временно затворен на Великден

  • 30 Апр 2024
  • 862
Във връзка с провеждането на традиционните Великденски хора, движението и престоя на МПС и ППС на централен площад „Св.св. Кирил и Методий” ще бъде временно ограничено на 05.05.2024 г. /неделя/ – от 08.00 ч. до 14.00 часа.