« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

С невероятен успех премина спектакълът на Елза Парини, който бе посветен на навършването на 30 години сценична дейност.

Под режисурата на Димитър Горчев на сцената със специално подготвена мултимедия премина житието на Елза от раждането й в Попово, през детската градина, казармата и славните години на радиоводещ. Освен с великолепните изпълнения на балет „Арт Денс“ с хореограф Нина Козина, събитията от живота на мадам Парини бяха представени и с мултимедия, включваща уникални кадри от първото Драг шоу през 1995, снимки на Елза в родната казарма и гостувания в най-високо рейтинговите телевизионни предавания. Сред изпълнителите на сцената изпъкнаха също драг кралиците Пина Ла Путана, която съживи вечната Тина Търнър с перфектна имитация. Фурор предизвика и небезизвестната Мис Бина прочута с имитациите си на чалга краля Азис. Младото поколение драг артисти бе представено от Бана Бумтана. Тя изпълни своята версия на танца от клипа на SIA “Chendelier”. За денс музиката се погрижиха плеяда от най-известните български диджеи – бургазлията Флекс, Теди Джорджо, Пацони, Жажо и Виктор, и петимата са били неотменна част от артистичния път на Елза Парини. Да уважат празника й от Великобритания пристигнаха Наташа и Ивайло Моневи. Да поднесат подаръци дойдоха още скандалният рапър Устата, бизнес дамата Ани Карагеоргиева със своя син Александър, шоуменът Красимир Недялков, еротичният модел Силвия Юрукова, Марио Ангелов ивент мениджър и водещ на собствено шоу по тв Канал 0 и много други фенове и почитатели. От няколко години видната варненка е част от живите спектакли на комедийната група „Ала Бала“, с които обикаля театралните зали в страната. Шегаджиите бяха гвоздея в програмата със свой скеч, който увековечи игривия характер на юбилярката. След успеха на шоуто, Елза и Димитър Горчев подготвят версия на спектакъла, с която ще тръгнат на турне в големите градове. По време на събитието Елза Парини продаде свои уникални фотографии с благотворителна цел. Средствата ще подпомогнат закупуването на специализиран терапевтичен стол и вертикализатор за 4 годишният Емо от Хасково, чиято самотна майка се грижи за него и братчето му. Всички желаещи да се присъединят към каузата могат да дарят по нейната сметка: IBAN:BG18IORT 80311001301900 BIC:IORTBGSF Титуляр: Недка Еленкова Митева

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 152
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 138
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 361
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 355
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 351
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.