« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургазлийката Татяна Ламбова, грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet

Татян Ламбова се състезава за престижното международно отличие сред 20 участнички от различни държави. Тя очарова журито на Mrs. Planet с красота, харизма и артистичност. Нейни подгласнички станаха Анжелика Шеманаева от Татарстан и Елена Зиданова от Русия. С титлата Mrs. Planet Elite беше отличена Джоана Бернар от Колумбия, а титлата Mrs. Planet Talent беше избрана Коми Джайакумар от Сингапур. Престижният конкурс се премина в четири кръга, а именно: еко костюми, национални костюми, талант и вечерни тоалети. Освен титлата Mrs. Planet Татяна Ламбова грабна вниманието и с ослепителната вечерна рокля на талантливия български дизайнер Стоян Радичев. Ексцентричната и приказно красива рокля удостои бургазлийката и с приза „Най- добра вечерна рокля“. Красивата бургазлийка ще бъде на родна земя чак през м. Февруари, а до тогава ще има редица ангажименти по повод международната титла за красота.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 152
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 138
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 361
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 355
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 351
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.