24 годишната Зорница Петкова е новата носителка на короната и титлата Кралица на Бургас 2023.
Конкурсът се проведе тази неделя 13-ти август в препълнения Летен театър на Бургас. Подгласнички на Зорирница станаха Габриела Стратиева и Виктория Ангелова, която взе и приза за лице на публиката. За първи път по време на конкурса бяха обявени имената и на други две момичета, които ще представят черноморските градове Созопол и Несебър на националния конкурс Мис България и това бяха Никол Димитрова и Емилия Иванова.
Участничките си тръгнаха с много подаръци осигурени от „Christian of Roma“, лазерен център „Prime Aesthetic Centre“, замъкът „Влюбен във вятъра“ вината „Ветус Винум“, барокамера Бургас и други.
Участничките в конкурса дефилираха в четири тура, с тоалетите на „EVE Boutique“, бизнес облеклата на „DiKa“, с бански костюми и арт переотата на „ArtEiva“, както и официалните рокли на Стоян Радичев.
За настроението на гостите се погрижиха оперната прима Веселина Тодорова и талантливите деца от танцова школа „Естрелла“ с хореограф Олга Мохова, която бе и официален хореограф на конкурса.
Сред журито бяха г-жа Ирина Папазова, продуцента на Ню Бояна Студио Гаел Санчез, носителките на титлата Мис България за 2022 и 2021 Александра Кръстева и Сара Младенова, Мистър Планет България Калоян Милков, миналогодишната Кралица на Бургас Йоанна Стефанова, Мисис Бургас Татяна Ламбова, собственичката на “ Christian of Roma Group“ Елена Кристиано и други.
Фотограф на събитието бе Георги Димитров.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *