23, 24 и 25 декември зоопарк Бургас организира празнична програма

‼️ В посочения период всяко дете до 14 години ще влиза БЕЗПЛАТНО в зоопарка.

✅️ От 10.00 до 17.00 часа всеки ден Дядо Коледа ще раздава лакомства и изненади на всички деца.

✅️ На 24 декември ще има коледна томбола. На входа на зоопарка всяко дете ще може да изтегли номер, с който да участва. В 14:00 часа ще бъдат изтеглени печелившите.

✅️На 25 декември от 13.00 часа Дядо Коледа ще раздава коледни подаръци на животните в зоопарка. По време на празничната обиколка ще има и зоо викторина, придружена с подаръци за децата.

✅️Ще бъде организиран конкурс на тема „Зоо Коледа”. Децата могат да донесат коледни рисунки с животни и да ги пуснат в пощенската кутия при нашия Дядо Коледа. На гърба на всяка рисунка трябва да бъдат посочени три имена, възраст и телефон за връзка. Трите най-добри рисунки ще бъдат избрани чрез конкурс във фейсбук/инстаграм страницата ни и победителите ще бъдат наградени.

✅️Ще бъде организиран конкурс за най-интересна снимка с Дядо Коледа. С белобрадия старец могат да се снимат както деца , така и цели семейства. Публикувайте снимките във фейсбук/инстаграм като отбележите Зоопарк Бургас/Zoo Burgas. Три от най-атрактивните снимки ще бъдат наградени.

✅️ Ще ви очакват нови интересни кътове за снимки, носещи магията на Коледа

Заповядайте да отпразнуваме заедно! Зоопарк Бургас работи със зимно работно време всеки ден от 08:00 до 17:00 часа.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *