Има конкретни такива:
„Има предложение по отношение на предвидените от държавния бюджет ремонти на пътни отсечки. Един от гражданите попита дали по проектирания път от Рудник до Драганово е заложена инфраструктура за оптични кабели. Ако има такава, живущите там ще имат достъп до интернет и оптична телевизия.“
Запознах се с държавния бюджет и частта за община Бургас, там има заложени доста проекти, обясни още Иван Ненков. Бюджетът, представен от Димитър Николов, е интересен и силен, според мен. Заложени са ремонти на пътни отсечки, на сгради. Ние ще настояваме за увеличаване броя на видеокамерите около училищата, за да се минимизира опасността от дилъри и да е по-сигурно за децата, подчерта председателят на“ Бургазлии“.
Иван Ненков е присъствал на среща на общинските съветници и част от общинската администрация, където е представена макрорамката на бюджета.Той е бил поканен на нея от колега от общинския съвет.
Проектобюджетът ще се обсъжда този месец на обществени обсъждания , предстои да бъде разгледан и в общинските комисии, през февруари трябва да бъде гласуван на общинска сесия.
ПОВЕЧЕ В ЗВУКОВИЯ ФАЙЛ:

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *